• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

F-PACE PURE

Същността на F-PACE. Динамика на Jaguar, пъргаво управление и практичност.

CO2 ЕМИСИИ ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ (г/км)

Едва 147‡ при механична трансмисия
Едва 151‡ при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ (л/100 км)

От 5,6 ‡ при механична трансмисия
От 5,7 ‡ при автоматична трансмисия

Jaguar F-PACE Pure съчетава иновации и функционалност с вълнението от пъргавината на спортен автомобил. С възможност за избор от усъвършенствани бензинови или дизелови1 двигатели и автоматична или механична1 трансмисия, има F-PACE Pure за всеки начин на живот.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

КАЧЕСТВО НА JAGUAR

Съчетаващо съвременен дизайн и покрития от най-високо качество, изключително просторното купе на F-PACE Pure включва предни седалки с 8-степенно регулиране като стандартно оборудване.

ТЪНКОСТТА Е В ДЕТАЙЛИТЕ

Щом седнете в F-PACE Pure, забелязвате изящно изработените детайли. От модерната елегантност на осветените предни прагове на вратите с надпис Jaguar и покрития на вратите в цвят Gloss Black до кокпита с щедри пропорции и удобните седалки.

Разгледайте интериора

ВАШИЯТ КОМАНДЕН ЦЕНТЪР

В основата на F-PACE е информационно-развлекателната система Touch Pro с 10-инчов сензорен екран, съвременен графичен дизайн и интуитивно управление. Тя поставя функции, включително аудио, климатроник и сателитна навигация2, на върха на пръстите ви.

Разгледайте Технологиите в автомобила

ЕКСТЕРИОРЕН СТИЛ

От уверената, изправена предна решетка до атлетичния преден капак и ясно очертани задни хълбоци, F-PACE е мощен SUV, който има ДНК-то на спортен автомобил. Забележителният му външен вид се допълва от 18-инчови алуминиеви джанти и привличащи погледа хромирани странични въздухозаборници.

Разгледайте Екстериор

СПЕЦИФИКАЦИИ НА PURE

Открийте повече за Pure.

ВИЖТЕ СПЕЦИФИКАЦИИTE

НАПРАВЕТЕ ГО СВОЙ

Пригодете F-PACE спрямо вашия начин на живот. Изберете от богатата гама практични и стилни аксесоари.

РАЗГЛЕДАЙТЕ АКСЕСОАРИТЕ

1В зависимост от пазара.
2Опционална функция (В зависимост от пазара).
3 Само за автомобили с автоматична трансмисия.
‡Всички данни са заложените от производителя и подлежат на финално потвърждение преди началото на производството. Имайте предвид, че данните за CO2 емисии и разход на гориво могат да варират в зависимост от спецификациите на джантите и най-ниските данни може да са непостижими, ако автомобилът е оборудван със стандартни джанти.