• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

F-PACE PRESTIGE

Допълнителен лукс с красиво изработен интериор, включващ кожена тапицерия.

CO2 ЕМИСИИ ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ (г/км)

Едва 147‡ при механична трансмисия
Едва 151‡ при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ (л/100 км)

От 5,6 ‡ при механична трансмисия
От 5,7 ‡ при автоматична трансмисия

Jaguar F-PACE Prestige съчетава събиращо погледите присъствие на пътя със стилен, изтънчен и практичен интериор. Имате възможност за избор на двигатели и трансмисии с опциите за задвижване на всички колела (AWD) или задвижване на задните колела (RWD). И независимо какъв е стилът ви, всяко пътуване е подобрено, благодарение на гамата ни усъвършенствани технологии InControl1.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

ЛУКСОЗЕН ИНТЕРИОР

В хармония със зашеметяващия дизайн на екстериора, интериорът на F-PACE Prestige предлага първокласни материали, изпипани до съвършенство, и елегантни финални щрихи.

ДОПЪЛНИТЕЛЕН ЛУКС

Насладете се на комфорта на предните седалки с 8-степенно регулиране и красотата и лукса на тапицерията от зърнеста кожа с контрастен шев. Волан, облицован с мека, зърнеста кожа, и горна част на инструменталния панел, облицована в кожа с фин шев допринасят за първокласното усещане. Можете да избирате от три цветови гами, за да придадете на автомобила си по-индивидуален облик.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА

АМБИЕНТНО ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

Меките светлинни акценти на фосфорно синьото амбиентно интериорно осветление подчертават централната конзола, характерните линии, дръжки и отделения на вратите, допълвайки атмосферата в купето.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА

КСЕНОНОВИ ПРЕДНИ ФАРОВЕ

За по-лесно и безопасно шофиране през нощта, бифункционалните ксенонови предни фарове и електроуправляеми умиватели на Jaguar осигуряват отлично осветяване на пътя както при дълги, така и при къси светлини. Вградените дневни LED светлини с J-образен контур също придават ясно отличим визуален почерк.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА

КЛЮЧОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ В ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ F-PACE PRESTIGE

СПЕЦИФИКАЦИИ НА PRESTIGE

Открийте повече за Prestige.

ВИЖТЕ СПЕЦИФИКАЦИИTE

НАПРАВЕТЕ ГО СВОЙ

Пригодете F-PACE спрямо вашия начин на живот. Изберете от богатата гама практични и стилни аксесоари.

РАЗГЛЕДАЙТЕ АКСЕСОАРИТЕ

1 Remote съдържа абонаментни услуги, които могат да бъдат удължени след първоначалния срок, препоръчан от вашия търговец на Jaguar. Функциите на InControl, опциите и тяхната наличност остават зависими от пазара - проверете при вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия за вашата държава. Информацията и изображенията, изведени във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на актуализации на софтуера, контрол на версиите и други системни/визуални промени, в зависимост от избраните опции. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана във всички локации.
2 Само за автомобили с автоматична трансмисия.
‡Всички данни са заложените от производителя и подлежат на финално потвърждение преди началото на производството. Имайте предвид, че данните за CO2 емисии и разход на гориво могат да варират в зависимост от спецификациите на джантите и най-ниските данни може да са непостижими, ако автомобилът е оборудван със стандартни джанти.