• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

F-PACE PORTFOLIO

Върхово изражение на лукса на F-PACE - елегантен, усъвършенстван и с множество свръхмодерни технологии.

CO2 ЕМИСИИ ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ (г/км)

Едва 147‡ при механична трансмисия
Едва 151‡ при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ (л/100 км)

От 5,6 ‡ при механична трансмисия
От 5,7 ‡ при автоматична трансмисия

Jaguar F-PACE Portfolio е върховото изражение на лукса в гамата F-PACE. Моделът съчетава най-висококачествените материали със съвременната британска майсторска изработка, създавайки SUV с впечатляващ дизайн, комфорт и стил.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

ЕЛЕГАНТНОСТ И СТИЛ

Благодарение на материали и детайли на дизайна, безпогрешно разпознаваеми на външен вид и създаващи усещане за лукс, красивият интериор на F-PACE е място на модерна елегантност.

ПЪРВОКЛАСНИ СЕДАЛКИ

Луксозната перфорирана кожа Windsor, използвана за тапициране на предните седалки с 10-степенно електрическо регулиране на F-PACE Portfolio, е фина и мека и включва емблематичното релефно изображение на логото на Jaguar на подглавниците. Точно като всеки елемент на интериора на F-PACE Portfolio тези седалки са комфортни, луксозни и с разпознаваемия стил на Jaguar.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА

СЪЗДАДЕН ЗА КОМФОРТ

Интериорът на Portfolio демонстрира съвременната майсторска изработка на Jaguar. Отличително покритие от гравиран алуминий на вратите допълва акцента в цвят Gloss Black на централната конзола1. Изкуствена кожа с изящен шев покрива страните на централната конзола и горната част на инструменталния панел.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА

АМБИЕНТНО ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРОГРАМИРАНЕ

F-PACE може да създаде атмосфера, която е в унисон с настроението ви, благодарение на програмируемото амбиентно интериорно осветление. Системата подчертава най-фините детайли на интериорния стайлинг, включително характерните линии, дръжки и отделения на вратите, конзолата и въздуховодите, чрез меки светлинни акценти в един от 10 цвята.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА

СПЕЦИФИКАЦИИ НА PORTFOLIO

Открийте повече за Portfolio.

ВИЖТЕ СПЕЦИФИКАЦИИTE

НАПРАВЕТЕ ГО СВОЙ

Пригодете F-PACE спрямо вашия начин на живот. Изберете от богатата гама практични и стилни аксесоари.

РАЗГЛЕДАЙТЕ АКСЕСОАРИТЕ

1 Само за автомобили с автоматична трансмисия.
‡Всички данни са заложените от производителя и подлежат на финално потвърждение преди началото на производството. Имайте предвид, че данните за CO2 емисии и разход на гориво могат да варират в зависимост от спецификациите на джантите и най-ниските данни може да са непостижими, ако автомобилът е оборудван със стандартни джанти.