Logo jaguar mobile

ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА

Усъвършенстваните технологии на F‑PACE предлагат набор от системи, които увеличават удоволствието от шофирането и спомагат за безопасността на всички пътници в автомобила.

ИНОВАЦИИ НА JAGUAR

InControl е нашият пакет съвременни технологии, които свързват вас и вашия F‑PACE с външния свят. Изберете от двете информационно-развлекателни системи InControl: Touch, налична като стандартно оборудване, или по-високата версия Touch Pro. Двете системи могат да бъдат допълнително подобрени чрез добавяне на съответните им пакети за свързаност Connect и Connect Pro**.

Конфигурирайте свой модел

TOUCH*

TOUCH*

СТАНДАРТНА ПРИ ВСЕКИ F‑PACE

InControl е нашият пакет съвременни технологии, които ви помагат да поддържате важните си дигитални връзки и ви свързват безпроблемно и сигурно с вашия F‑PACE.

• 8" сензорен екран
• Инструментален клъстер с 5-инчов централен TFT дисплей
• Аудиосистема Jaguar (80 W)
• AM/FM Радио
• USB, Bluetooth® и AUX връзки

 TOUCH PRO*

TOUCH PRO*

ПРЕДЛАГА СЕ КАТО НАДСТРОЙКА

Хардуерът и софтуерът на Touch Pro от ново поколение усъвършенстват свързаността и забавлението в F‑PACE до най-високо ниво.

• 10,2" сензорен екран с мултисензорни жестове и начален екран с възможност за персонализация
• 12,3" дисплей на инструменталния панел с виртуални циферблати и изглед към 3D карти на цял екран
• Navigation Pro
• Аудиосистема Meridian™ (380 W)
• AM/FM радио, Bluetooth® и 2 USB порта
• 10 GB използваема памет
• CD/DVD устройство

DUAL VIEW

DUAL VIEW

Опционална само при Touch Pro, технологията Dual View позволява на водача и пътника отпред да се наслаждават на различни медийни файлове на един и същ 10,2" сензорен екран. Например, пътникът отпред може да гледа филм (като слуша звука с безжични слушалки), а водачът може да гледа навигацията.

INCONTROL APPS*

INCONTROL APPS*

InControl Apps ви позволява да използвате разнообразни приложения за смартфон, оптимизирани за ползване в автомобила, на вашия сензорен екран. С постоянно разширяваща се гама услуги, InControl Apps ви помага да планирате своето пътуване, да организирате следващата си среща и да откривате света около вас.

PROTECT*

PROTECT*

Protect съдържа функциите SOS Emergency Call, Jaguar Optimised Assistance и приложението за смартфон Remote Essentials.

 CONNECT*

CONNECT*

Connect съдържа InControl Apps, приложението за смартфон Remote Premium и Wi-Fi точка за достъп.

 CONNECT PRO**

CONNECT PRO**

За да подобри Touch Pro, опционалният Connect Pro включва InControl Apps, приложението за смартфон Remote Premium, Wi-Fi точка за достъп и Pro Services, включително информация за трафика в реално време. Характеристиките включват синхронизиране на любимите ви пътувания в интегрираната в автомобила навигационната система Touch Pro Navigation, приложението Route Planner на смартфона ви и уебсайта Route Planner.

SECURE TRACKER*

SECURE TRACKER*

Secure Tracker осигурява проследяване в случай на кражба и уведомления чрез вашия смартфон и кол-центъра за сигурност.

HEAD-UP ДИСПЛЕЙ

HEAD-UP ДИСПЛЕЙ

Предлаганият като допълнителна опция Head-Up дисплей (HUD)†** с лазерна технология прожектира важна информация на предното стъкло. Когато са налични, данни от системата за разпознаване на пътните знаци, скоростта на автомобила, индикации на навигационната система и автопилота се прожектират ясно дори при пряка слънчева светлина. HUD ви помага да сведете до минимум времето, в което отклонявате поглед от пътя, за да видите инструменталния клъстер.

†**Изисква монтиране на отразяващо инфрачервените лъчи предно стъкло.

АУДИО

Вдъхнете живот на вашата музика с набор от аудиосистеми, включително аудиосистемата Meridian™* с мощност 380 W и 11 високоговорителя или аудиосистемата със съраунд звук Meridian™* с мощност 825 W и 17 високоговорителя. Всички системи гарантират, че ще се насладите на наситено, завладяващо аудио изживяване.
*Опционална характеристика