• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

Възпроизвеждане

ИНТЕРИОР НА F-PACE SVR

Купето на F-PACE SVR със седалки Performance поставя водача и пътниците в центъра.
F-PACE SVR
F-PACE
Възпроизвеждане

ИНТЕРИОР

Интериорът на F-PACE съчетава елегантност и спортен дух по последна дума на съвременния дизайн.
F-PACE SVR
F-PACE

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.

НА МЯСТОТО НА ВОДАЧА

Изберете опционални седалки Performance с тапицерия от перфорирана зърнеста кожа1, за да прибавите усещане за спортен автомобил. С регулируеми странични облегалки, които ви държат здраво на място, те предлагат още повече странична опора. При F-PACE SVR седалките Performance са тапицирани в перфорирана кожа Windsor с ромбовиден десен и релефно лого SVR на подглавника.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

PERFORMANCE

Седалки Performance в цвят Light Oyster/Ebony, ромбовиден десен, перфорирана кожа Windsor2.

LUXURY

Седалки с тапицерия от перфорирана кожа Windsor в цвят Siena Tan са налични при модела Portfolio.

SPORT

Спортни седалки с тапицерия от зърнеста кожа в цвят Ebony/Pimento са налични при модела R-Sport.

КАЧЕСТВО И МАЙСТОРСКА ИЗРАБОТКА

F-PACE разполага с едни от най-изчерпателните интериорни решения в своя клас и ви предоставя съвременна британска изработка, ръчно подбрани премиум материали, меки кожи и изтънчени покрития - включително нов опционален фурнир от карбонови влакна.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

Проектирайте и конструирайте своя идеален F-PACE, за да сте сигурни, че вашият автомобил пасва на начина ви на живот. Можете да изберете своя модел, да изберете двигателя и да прегледате гамите с цветове, джанти и др.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

АМБИЕНТНО ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРОГРАМИРАНЕ

АМБИЕНТНО ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРОГРАМИРАНЕ

Можете да издигнете персонализирането на по-високо ниво с допълнителната опция Амбиентно интериорно осветление с възможност за програмиране3, което създава богат визуален ефект и гостоприемна, отпускаща атмосфера за всички пътници. Системата подчертава най-фините детайли на интериорния дизайн с деликатни светлинни акценти с избор от десет различни цвята. F-PACE може да създаде атмосфера, която е в унисон с всяко ваше настроение.

ЗАДНО ПРОСТРАНСТВО

На задния ред седалки свободното място за краката и коленете е съответно 945 мм и 65 мм. Трима възрастни могат да седнат съвсем комфортно един до друг, а задните облегалки са с електроуправляемо регулиране на наклона4 - идеалната позиция на седалката се постига само с едно докосване на бутон.

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.

Още
ПАНОРАМЕН ПОКРИВ

ПАНОРАМЕН ПОКРИВ

Изберете един от панорамните ни стъклени покриви5, предлагани като допълнителна опция, фиксирани или плъзгащи се, за да изпълните интериора на вашия F-PACE със светлина и да подсилите усещането за простор. За по-голямо уединение и намаляване на горещината при силно слънце, всеки панорамен покрив е оборудван по стандарт с електроуправляема щора.

Jaguar F-PACE е мощен SUV автомобил, който комбинира въодушевление от шофирането с практичност и икономичност. Създайте своя перфектен F-PACE с нашия конфигуратор.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

1 Налично само при F-PACE R-Sport и F-PACE S.
2 Налично само при F-PACE SVR.
3 Наличността и оборудването са в зависимост от пазара.
4 Опционална функция. Неналично при F-PACE SVR.
5 Оборудването с панорамен стъклен покрив зависи от пазара и модела.