• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

Възпроизвеждане

ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА

Усъвършенстваните технологии на Jaguar F-PACE предлагат набор от системи, които увеличават удоволствието от шофирането и спомагат за безопасността на всички пътници в автомобила.

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.

ИНОВАЦИИ НА JAGUAR

Усъвършенстваната информационно-развлекателна система Touch Pro е стандартно оборудване на F-PACE. Откликващи, интуитивни, безупречно интегрирани - Jaguar предлага решения, които иновативно подобряват шофирането ви.

Конфигурирайте свой модел
10 инчов TOUCH PRO

10 инчов TOUCH PRO

СТАНДАРТНО ОБОРУДВАНЕ НА ВСИЧКИ F-PACE

Хардуерът и софтуерът на Touch Pro от ново поколение усъвършенстват свързаността и забавлението в F-PACE до най-високо ниво.

 • 10-инчов сензорен екран с жестове докосване, плъзгане и приближение с пръсти и начален екран с възможност за персонализация
 • Инструментален клъстер с 5-инчов централен TFT дисплей2
 • Аудиосистема Jaguar2
 • AM/FM радио, Bluetooth® и 2 USB порта

DUAL VIEW

Технологията Dual View позволява на водача и пътника отпред да се наслаждават на различни медийни файлове на един и същ 10-инчов сензорен екран. Например пътникът отпред може да гледа филм (като слуша звука с безжични слушалки), а водачът може да гледа навигацията.3

HEAD-UP ДИСПЛЕЙ

HEAD-UP ДИСПЛЕЙ

Опционалният Head-up дисплей (HUD)6 извежда ключови данни за автомобила, включително скорост, предавка и навигационни инструкции, на предното стъкло. Той представя кристално ясни, цветни графики с висока резолюция, което ви позволява да виждате всички действия на водача и цялата информация с лекота.

АУДИОСИСТЕМА MERIDIAN™

Аудиосистемите и усъвършенстваните алгоритми за обработка на цифрови сигнали на Meridian гарантират, че ритъмът, темпото и ефектите на музиката се чуват така, както ги е замислил композиторът. Изберете между опционалната аудиосистема Meridian™7 с мощност 380 W, 10 високоговорителя и субуфер или аудиосистемата със съраунд звук Meridian™6 с мощност 825 W, 16 високоговорителя и субуфер.

Разгледайте Meridian

Jaguar F-PACE е мощен SUV автомобил, който комбинира въодушевление от шофирането с практичност и икономичност. Създайте своя перфектен F-PACE с нашия конфигуратор.

Конфигурирайте свой модел

1 Remote съдържа абонаментни услуги, които могат да бъдат удължени след първоначалния срок, препоръчан от вашия търговец на Jaguar. Функциите на InControl, опциите и тяхната наличност остават зависими от пазара - проверете при вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия за вашата държава. Информацията и изображенията, изведени във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на актуализации на софтуера, контрол на версиите и други системни/визуални промени, в зависимост от избраните опции. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана във всички локации. InControl Apps и Remote App трябва да се изтеглят от Apple/Play Store. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за трансфер на данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от вашия търговец. Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато е безопасно. Водачите трябва по всяко време да са сигурни, че автомобилът е под техен контрол.
2Функциите и тяхната наличност може да се различават в зависимост от спецификациите на автомобила и пазара. Консултирайте се с най-близкия до вас търговец на Jaguar за повече подробности.
3Опционална функция, изисква оборудване с Navigation Pro, CD/DVD плейър и аудиосистема MeridianTM/аудиосистема със съраунд звук MeridianTM.
4Connect Pro изисква Navigation Pro. Когато автомобилите са оборудвани с Navigation Pro, трябва да изберете всички функции на Connect Pro. Консултирайте се с вашия търговец на Jaguar за повече подробности. Онлайн функционалността и Wi-Fi свързаността зависят от инсталирането на микро SIM карта с подходящ договор за ползване на данни.
5Наличността и оборудването са в зависимост от пазара. Налично само като част от Navigation Pro.
6 Изисква соларно нискоемисийно предно стъкло. 7Опционална функция.