• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

Възпроизвеждане

ЕКСТЕРИОР НА F-PACE SVR

Със специфично проектирана аеродинамика по поръчка, включително нова предна броня и по-широк спойлер F‑PACE SVR предлага притискащата сила и аеродинамичните възможности, необходими на един SUV автомобил, за да достигне максимална скорост от 283 км/ч и да изглежда зашеметяващо, докато го прави.
F-PACE SVR
F-PACE
Възпроизвеждане

ЕКСТЕРИОР

Мощният му, пъргав външен вид и спортен характер придават на F-PACE уникално присъствие на пътя. Визуално вдъхновен от Jaguar F-TYPE, F-PACE е мощен SUV с ДНК на спортен автомобил.
F-PACE SVR
F-PACE

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.

ДИНАМИЧЕН ДИЗАЙН

F-PACE е най-новият модел в серия от красиви, вълнуващи автомобили. Пропорциите му са динамични, подсилват аеродинамиката и спомагат за подобряване на възможностите му. Аеродинамичният му силует във форма на сълза, подчертан от заострената покривна линия, допълва самоуверената му стойка.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

УСЪВЪРШЕНСТВАНА АЕРОДИНАМИКА

УСЪВЪРШЕНСТВАНА АЕРОДИНАМИКА

Уникалният екстериорен дизайн на F-PACE SVR предлага изключителна аеродинамика, тъй като въздухът преминава над, под и около автомобила, намалявайки подемната сила и увеличавайки сцеплението на гумите, като същевременно ефективно охлажда и двигателя, и спирачките. Резултатът е безкомпромисно управление, по-голямо натоварване G при завиване и увеличена стабилност при високи скорости.

УСЪВЪРШЕНСТВАНА АЕРОДИНАМИКА

УСЪВЪРШЕНСТВАНА АЕРОДИНАМИКА

Аеродинамиката на F‑PACE е ключова функция на дизайна на каросерията и поддържа впечатляващ коефициент на въздушно съпротивление от едва 0,34 Cd.1 В резултат на това F-PACE е наистина толкова елегантен, колкото изглежда. Високоусъвършенстваната аеродинамика намалява разхода на гориво, CO2 емисиите и шума от вятъра, като същевременно увеличава стабилността на автомобила при висока скорост и увереността на водача.

АДАПТИВНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Оборудвани с добре познатите дневни светлини с J-образен контур на Jaguar, адаптивните LED предни фарове2 на F-PACE генерират силен лъч, близък до този на дневната светлина, който помага на очите ви по-лесно да различават предметите и намалява умората.

ДИНАМИЧНИ ПРОПОРЦИИ

Външният вид на F-PACE е динамичен от всеки ъгъл. Със самоуверена предница, внушителна радиаторна решетка и елегантни извивки, които умишлено наподобяват спортната елегантност на F-TYPE.

МОЩНА ЗАДНА ЧАСТ

Ясно очертаната задна част подсилва спортния характер на F-PACE, вдъхновен от F-TYPE, и оформя изкусителен фон за силните задни LED светлини.

ДЖАНТИ НА F-PACE SVR

ДЖАНТИ НА F-PACE SVR

Изберете 21-инчови ковани алуминиеви джанти с ефект „диамант“ или опционални 22-инчови ковани алуминиеви джанти с ефект „диамант“ или покритие в цвят Gloss Black. За по-голямо сцепление и по-добър капацитет на завиване широките 295 мм задни гуми допълнително подчертават спортния характер на F-PACE SVR.

Показаната джанта е опционалната 22-инчова джанта Style 5081 с 5 двойни спици и покритие с ефект „диамант“.

СПОРТНИ ДЖАНТИ

СПОРТНИ ДЖАНТИ

F-PACE предлага голям избор от олекотени, аеродинамично ефективни алуминиеви джанти и широка гама размери - от 18-инчови до 22-инчови - идеалното допълнение към динамичния външен вид на F-PACE. Изберете своите джанти с нашия конфигуратор.

Показаната джанта е опционалната 22-инчова джанта Style 9006 с 9 спици и покритие с ефект „диамант“ и в цвят Grey.

Jaguar F-PACE е мощен SUV автомобил, който комбинира въодушевление от шофирането с практичност и икономичност. Създайте своя перфектен F-PACE с нашия конфигуратор.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

1 В зависимост от двигателя.
2 Оборудването е в зависимост от версиите и пазара. В зависимост от избрания модел се предлагат и ксенонови или халогенни предни фарове.