• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

Възпроизвеждане

ДИНАМИКА НА ЗАДВИЖВАНЕ НА F-PACE SVR

С F-PACE SVR Special Vehicle Operations (SVO) са създали SUV автомобил, който може да скочи до 100 км/ч за зашеметяващите 4,3 секунди.
F-PACE SVR
F-PACE
Възпроизвеждане

ДИНАМИКА НА ЗАДВИЖВАНЕ

Открийте вълнението да шофирате F-PACE с пъргавото управление и технологично усъвършенствани двигатели, които ви предоставят мощност и икономичност.
F-PACE SVR
F-PACE

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.

ТЕХНОЛОГИИ ЗА ДИНАМИКА

F-PACE оживява благодарение на мощността на своите двигатели, съчетана с олекотената алуминиева архитектура и усъвършенстваните технологии за динамика на Jaguar. Заедно те предоставят възхитителна динамика и икономичност.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

Play

ПЪЛНА УВЕРЕНОСТ

Независимо дали ще изберете задвижване на задните колела (RWD)1 или задвижване на всички колела (AWD), F-PACE винаги се усеща и управлява като Jaguar.

1 Наличността зависи от пазара.

ОЛЕКОТЕНА АЛУМИНИЕВА АРХИТЕКТУРА

Олекотената алуминиева архитектура на F-PACE е твърда и здрава, осигуряваща отлична защита за всички пътници, а намаленото й тегло увеличава икономичността и подобрява управлението и спирането. F-PACE е сред най-леките автомобили в своя клас2 с разпределение на теглото с почти перфектния баланс 50:502, който осигурява спортна динамика и безупречна возия.image 1
image2


Tagline

Lorem ipsum dolor si.

Възпроизвеждане

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.

ГАМАТА INGENIUM

Ingenium е серията двигатели на Jaguar Land Rover, проектирани да осигурят безпроблемна динамика, финес и икономичност. С усъвършенствани технологии и изцяло алуминиева конструкция Ingenium балансират между впечатляваща мощност и значителна икономия на гориво.

ВИЖТЕ СПЕЦИФИКАЦИИTE

БЕНЗИНОВИ ДВИГАТЕЛИ INGENIUM

Новите 2,0-литрови 4-цилиндрови бензинови двигатели Ingenium с 250 к.с. и турбокомпресор на F-PACE осигуряват изключителна използваема мощност и въртящ момент. С олекотения си дизайн и широка употреба на ролкови лагери с ниско триене, те са създадени за плавна, високоефективна динамика.

ВИЖТЕ СПЕЦИФИКАЦИИTE

ДИЗЕЛОВИ ДВИГАТЕЛИ INGENIUM

Технологията Ingenium е в основата на три от дизеловите двигатели на гамата F‑PACE. Тези изцяло алуминиеви двигатели с ниско триене имат твърди цилиндрови блокове и двойни балансиращи валове, за да осигурят присъщо ниски нива на вибрации за плавна ежедневна динамика. Всички двигатели са оборудвани с технологията Stop/Start и интелигентно регенеративно зареждане - събиращо кинетична енергия от спирачното усилие, за да зареди акумулатора - за максимална икономичност, особено при шофиране в градски условия.

Вижте спецификациите

ДВИГАТЕЛИ, ВДЪХНОВЕНИ ОТ F-TYPE

Всички бензинови двигатели на F-PACE предоставят мощност и бързи реакции, като същевременно подобряват икономичността. Пренесен от F-TYPE, 3,0-литровият бензинов двигател V6 с компресор суперчарджър1 предлага мощност от 380 к.с. и въртящ момент от 450 Нм. Наличен при F-PACE SVR, 5,0-литровият двигател V8 с 550 к.с. предлага невероятните 680 Нм въртящ момент. Тези изцяло алуминиеви двигатели осигуряват моментален достъп до високи нива на динамика и въртящ момент при всякакви обороти на двигателя, както и уникален звуков фон.

ВИЖТЕ СПЕЦИФИКАЦИИTE

3,0-ЛИТРОВ ДИЗЕЛОВ ДВИГАТЕЛ V6 С 300 К.С. И ДВОЕН ТУРБОКОМПРЕСОР

3,0-литровият дизелов двигател V6 с 300 к.с. и двоен турбокомпресор предоставя мощност с финес и икономичност, като генерира впечатляващите 700 Нм въртящ момент за силно откликващо управление. Той включва 2 000-барова пиезо-инжекционна система common rail, която регулира подаването на гориво, като осигурява ефективно горене и по-малко вредни емисии.

ВИЖТЕ СПЕЦИФИКАЦИИTE
МЕХАНИЧНИ ИЛИ АВТОМАТИЧНИ ТРАНСМИСИИ

МЕХАНИЧНИ ИЛИ АВТОМАТИЧНИ ТРАНСМИСИИ

8-степенната автоматична трансмисия на F-PACE и 8-степенната автоматична трансмисия Quickshift на F-PACE SVR реагират бързо, плавно и ефективно. Те осигуряват бърза смяна на предавките за безпроблемно ускоряване и изпреварване. Можете да контролирате смяната на предавките и ръчно посредством перата, монтирани на волана. 6-степенната механична скоростна кутия3 ви предоставя гладки и къси смени на предавките. Тази олекотена, високоусъвършенствана скоростна кутия допринася за изключителната ефективност на F-PACE.

3Предлага се само при 2,0-литровия, 4-цилиндров дизелов двигател със 163 к.с. (в зависимост от пазара).

Jaguar F-PACE е мощен SUV автомобил, който комбинира въодушевление от шофирането с практичност и икономичност. Създайте своя перфектен F-PACE с нашия конфигуратор.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
1Наличността зависи от пазара.
2В зависимост от модела и двигателя.
3Налично само при автомобили с 2,0-литров 4-цилиндров дизелов двигател със 163 к.с.
4Само за автомобили с автоматична трансмисия.
5Стандартно оборудване при F-PACE S и SVR, неналично при 2,0-литровия 4-цилиндров дизелов двигател със 163 к.с.
6Само за автомобили с автоматична трансмисия. Стандартно оборудване при F-PACE S и SVR, неналично при 2,0-литровия 4-цилиндров дизелов двигател със 163 к.с.
‡Всички данни са заложените от производителя и подлежат на финално потвърждение преди началото на производството. Имайте предвид, че данните за CO2 емисии и разход на гориво могат да варират в зависимост от спецификациите на джантите и най-ниските данни може да са непостижими, ако автомобилът е оборудван със стандартни джанти.
‡‡Данните за двигателите не са ресертифицирани през 2018 г. Показаните данни отговарят на сертификацията през 2017 г.