• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

Възпроизвеждане

JAGUAR F-PACE GEAR - АКСЕСОАРИ

Събрахме гама от пакети с аксесоари, за да увеличим проходимостта, функционалността и индивидуалността на вашия F-PACE.


Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.


Аксесоарите на Jaguar ви позволяват да персонализирате своя F-PACE според вкуса, начина на живот и интересите си. Сложихме най-популярните в четири удобни пакета: Carbon Fibre, Exterior, Interior и Lifestyle. Вижте, а после конфигурирайте свой собствен F-PACE или разгледайте нашия онлайн каталог за аксесоари, за да видите пълната гама.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ ОТКРИЙТЕ АКСЕСОАРИ

ПАКЕТ CARBON FIBRE

Подчертайте спортния характер на F-PACE с тези стилни подобрения.

ПАКЕТЪТ CARBON FIBRE ВКЛЮЧВА:

ПАКЕТЪТ CARBON FIBRE ВКЛЮЧВА:

Капаци на страничните огледала и странични въздухозаборници от висококачествени истински карбонови влакна.

ПАКЕТ STYLING

Тези аксесоари деликатно подчертават ясно отличимия външен вид на F-PACE.

ПАКЕТЪТ EXTERIOR STYLING ВКЛЮЧВА:

ПАКЕТЪТ EXTERIOR STYLING ВКЛЮЧВА:

Странични електроуправляеми въздухозаборници и капаци на огледалата в цвят Gloss Black.

ПАКЕТ LIFESTYLE

Наслаждавайте са на спорт, приключения и ваканции в пълна степен, като защитите своя F-PACE отвътре и отвън.

ПАКЕТЪТ LIFESTYLE ВКЛЮЧВА:

ПАКЕТЪТ LIFESTYLE ВКЛЮЧВА:

Извлечете повече от своя F-PACE с този пакет. Напречните релси за покрива с надпис Jaguar ви позволяват да пренасяте всичко - от спортна екипировка до багаж. Предните и задните калобрани осигуряват допълнителна защита от кал и камъчета. А в интериора, гумената постелка за багажното отделение и комплектът гумени стелки за пода на автомобила осигуряват лесна за почистване защита срещу износване на подовата настилка.

ПАКЕТИ С ИНТЕРИОРНИ ОПЦИИ

Обновете купето на своя F-PACE с тези фино изработени интериорни аксесоари на Jaguar.

ПАКЕТЪТ INTERIOR STYLING ВКЛЮЧВА:

ПАКЕТЪТ INTERIOR STYLING ВКЛЮЧВА:

За защита на целия интериор и допълнителна луксозна нотка този пакет включва премиум стелка за багажното отделение. Перата за смяна на предавките с покритие от сатиниран хром, изработени от оксидиран алуминий, още повече подобряват контрола на водача.

ПАКЕТ PET

Домашните ви любимци ще бъдат щастливи и в безопасност с нашите пакети за тях. Преграда по цялата височина отделя купето за пътниците, а издръжливата гумена подложка защитава багажника на автомобила ви.

Можете да изберете своя модел F‑PACE и да добавите опции и аксесоари по свой избор, когато го конфигурирате. А ако искате да погледнете отвъд нашите четири пакета и да персонализирате своя F‑PACE още повече, защо не разгледате пълния ни онлайн каталог?

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ Открийте аксесоари