Logo jaguar mobile
 • JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • Jaguar E‑PACE

  Изцяло новият E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

JAGUAR GEAR - АКСЕСОАРИ

Събрахме гама от пакети с аксесоари, за да увеличим проходимостта, многофункционалността и индивидуалността на вашия F‑PACE.

Аксесоарите на Jaguar ви позволяват да персонализирате своя F‑PACE според вкуса, начина на живот и интересите си. Сложихме най-популярните в четири удобни пакета: Carbon Fibre, Exterior, Interior и Lifestyle. Вижте, а после конфигурирайте свой собствен F‑PACE или разгледайте нашия онлайн каталог за аксесоари, за да видите пълната гама.

РАЗГЛЕДАЙТЕ АКСЕСОАРИ

ПАКЕТ CARBON FIBRE

Завършете вдъхновения от динамиката външен вид на F‑PACE с висококачествени аксесоари от карбонови влакна.

ПАКЕТЪТ CARBON FIBRE ВКЛЮЧВА:

Капаци за страничните огледала и странични въздухозаборници от истински висококачествени карбонови влакна.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

ПАКЕТЪТ EXTERIOR STYLING ВКЛЮЧВА:

Странични електроуправляеми въздухозаборници и капаци за огледалата в цвят Gloss Black.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

ПАКЕТЪТ LIFESTYLE ВКЛЮЧВА:

Извлечете повече от своя F‑PACE с този пакет. Напречните релси за покрива с надпис Jaguar ви позволяват да пренасяте всичко - от спортна екипировка до багаж. Предните и задните калобрани осигуряват допълнителна защита от кал и камъчета. А в интериора гумената стелка за багажното отделение и комплектът гумени стелки за пода на автомобила осигуряват лесна за почистване защита срещу износване на подовата настилка.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

ПАКЕТ EXTERIOR STYLING

Насладете се на впечатлените погледи на околните с тези аксесоари в цвят Gloss Black, създадени, за да акцентират спортния стил на вашия F‑PACE.

ПАКЕТ INTERIOR

Обновете купето на своя F‑PACE с тези фино изработени интериорни аксесоари на Jaguar.

ПАКЕТЪТ INTERIOR STYLING ВКЛЮЧВА:

За защита на целия интериор и допълнителна луксозна нотка този пакет включва премиум мокетни стелки и премиум стелка за багажното отделение. Перата за смяна на предавките с покритие от сатиниран хром, изработени от оксидиран алуминий, още повече подобряват контрола на водача.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

ПАКЕТ LIFESTYLE

С пакета Lifestyle се уверете, че вашият F‑PACE е готов да се справи с живота също както вас.