• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

СЛЕДПРОДАЖБЕНО ОБСЛУЖВАНЕ

Следпродажбено обслужване

Правилният избор за бизнеса

Удостоените с редица награди дилъри на Jaguar, които за втора поредна година финишират на първо място в Проучването "Кой автомобил?" на J.D. Power в частта за удовлетворение от обслужването на дилърите за сезон 2014/15 г., добре разбират колко е важно да се сведе до минимум времето за принудителен престой на автомобила и да се поддържат високите нива на безопасност, динамика и ефективност на Jaguar чрез старателни грижи и внимание.

Тяхната работа е да се грижат за автомобилите, с които вие вършите своята работа.

Най-високите стандарти на сервизно обслужване

Закарайте вашия Jaguar в някое от нашите официални Jaguar дилърства и можете да бъдете сигурни, че всяко обслужване или ремонт ще бъдат извършени от опитни, обучени от Jaguar автомонтьори, които използват най-новите технологии за диагностика и поставят само оригинални резервни части и аксесоари на Jaguar.

Всички оригинални резервни части се покриват от нашата 24-месечна гаранция за резервни части, така че ако в рамките на този срок ви се наложи ремонт или подмяна на част, те ще бъдат извършени безплатно.

Автомонтьорите, обучени от Jaguar, използват само оригинални резервни части и аксесоари на Jaguar, които отговарят на стандартите за безопасност и надеждност на Jaguar за ваше допълнително успокоение.

Безплатен автомобил/вземане и връщане на вашия

Мрежата от дилъри на Jaguar предоставя гама безплатни услуги, за да сведе до минимум неудобствата в работния ви ден. Дилърите могат да вземат и върнат автомобила ви от вашия дом или офис, или да ви предоставят друг автомобил за безплатно ползване*.

*Безплатните услуги се предоставят в зависимост от наличието на автомобили и тяхната резервация, за по-подробна информация се обърнете към вашия дилър.

Онлайн история на сервизното обслужване

За всички нови автомобили, произведени след 1-ви юли 2013 г., историята на сервизното обслужване на Jaguar ще бъде съхранена в защитена база данни. Лесно ще можете да получите достъп до вашите данни, като се свържете с всеки дилър на Jaguar, който ще може да ви даде разпечатка или електронно копие.

Ако имате достъп до историята на обслужването на служебните ви автомобили, вие или управителят на вашия автопарк ще можете да следите да не пропускате или повтаряте посещения в сервиза, да проверявате кога е следващата ви дата за посещение, а освен това ще имате достъп до доказателство за извършени предишни сервизни услуги, ако пожелаете даден ремонт да бъде извършен по силата на гаранционните условия.

Петгодишна гаранция

Всички нови автомобили Jaguar имат петгодишна гаранция. Ако дадена част се нуждае от ремонт или подмяна поради производствен дефект, ремонтът ще бъде извършен безплатно в оторизиран от Jaguar сервиз, с използване на оригинални резервни части на Jaguar.

24-часова пътна помощ

Всеки Jaguar в гаранция има и покритие за пътна помощ, която се предоставя 24-часа в денонощието, 365 дни в годината..

Аксесоари за бизнес клиенти

Jaguar предлага на бизнес водачите гама от оригинални аксесоари като например:
Мрежа за багажното отделение – придържа сакове, карти и пакети на едно място.
Гъвкав ограничител за багаж – предоставя удобно решение за застопоряване на багаж или други предмети.
Закачалка – Лесно побиращо се, монтирано зад подглавника решение с красива хромирана изработка, за да предпазите дрехите си от намачкване.
Калобрани – допълват дизайна на вашия Jaguar, като същевременно предпазват купето от кал и одраскване от хвръкнали камъчета.