• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

Автопарк и бизнес

Правила и условия

Програмата за водачи на Jaguar се предлага на лицензирани действащи шофьори само при участващи в програмата дилъри на Jaguar. Програмата за водачи на Jaguar важи за новорегистрирани XJ или XF във Великобритания, в зависимост от финансовото им положение, наличността на автомобилите и процедурата по квалифициране и регистриране на клиентите. Запазваме си правото да променяме или анулираме елементи от Програмата за водачи на Jaguar по всяко време и без предварително предупреждение. Всички подробности са точни и верни към датата на публикация на настоящите Правила и условия и подлежат на промяна без предупреждение.

1. Предоставяне на подобен резервен автомобил

За модела XJ ще бъде предоставян подобен резервен автомобил с лиценз от Лондонската пътнотранспортна служба само за лицензирани от тази служба действащи водачи. Преди да се предостави лицензиран от Лондонската пътнотранспортна служба автомобил, е възможно да се изискат данните от лиценза на водача. С резервните автомобили, лицензирани от Лондонската пътнотранспортна служба, се занимава Licensed Carriage Hire Limited от името на Пътна помощ Jaguar. Извън обхвата на лондонския лиценз, специално за моделите XF на водача може да бъде предоставен нелицензиран подобен резервен автомобил. Както лицензираните, така и нелицензираните подобни резервни автомобили се предоставят в зависимост от тяхната наличност чрез Пътна помощ Jaguar, в случай на механична повреда, само докато автомобилът е в гаранция. Предоставянето на подобен резервен автомобил не може да бъде гарантирано при всякакви обстоятелства. Може да има условие за максимален брой дни за ползване на резервния автомобил, докато трае ремонтът. Водачът е длъжен да поиска помощ, като се обади на Пътна помощ Jaguar във Великобритания на телефон 0800 246 844 и назове "Програмата за водачи" като специален код за помощ. Предоставянето на резервни автомобили и по-нататъшно придвижване в случай че автомобилът не може да продължи на собствен ход зависят от правилата и условията, описани в наръчника Warranty Benefits (Гаранционни ползи) на Jaguar.

2. Приоритетно сервизно обслужване и ремонти

Услугата се предлага при предварителна уговорка само при участващи дилъри на Jaguar и зависи от наличността на необходимите резервни части.

3. Промоции за водачи

Кредит се отпуска в зависимост от финансовото състояние на клиента. Възможно е да се изискат гаранции/обезпечения. Промоциите по Договора за наем на Jaguar не могат да бъдат използвани заедно с други промоции на Jaguar и зависят от наличността им само при участващи в програмата дилъри на Jaguar. Възможно е някои категории бизнес клиенти да са изключени от промоциите. Договорът за наем на Jaguar се предоставя от Lex Vehicle Leasing, с търговско наименование Jaguar Contract Hire и със седалище Heathside Park, Heathside Park Road, Stockport SK3 0RB. При поискване можем да предоставим писмени оферти.

4. Демонстратори

Демонстрационните автомобили се предоставят в зависимост от тяхното състояние, наличност и съгласие на клиента с правилата и условията за наем на автомобил. Водачите трябва да притежават пълно застрахователно покритие за целия период на договора, през който ще ползват автомобила под наем. Водачите трябва да представят своя лиценз за оператор и шофьорска книжка, включително документ със снимка и хартиения носител, ако притежават книжка от две части.