• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

Автопарк и бизнес

ПРОМОЦИИ В ПРОГРАМАТА ЗА ВОДАЧИ

Най-новите ни финансови промоции по Програмата за водачи са изброени по-долу. Предлагат се и алтернативни тарифи по договор за наем на Jaguar, които ви дават възможност да управлявате Jaguar за определен период от време и с годишен пробег, подходящ за вашия бизнес – със или без сервизна поддръжка. За повече информация се обадете в Бизнес центъра на Jaguar на телефон 0800 169 0661. Или кликнете тук, за да изпратите вашето запитване.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ
*Въз основа на 36-месечно споразумение за показания модел, със стандартни спецификации, боя металик, годишен пробег 32 187 км (общо 96 560 км), със сервизна поддръжка. Показана е първоначалната авансова вноска + ДДС, последвана от 35 месечни наемни вноски на посочената наемна цена + ДДС. Възможно е заплащането на допълнителна сума, в зависимост от състоянието/пробега при връщане на автомобила. Финансирането е в зависимост от състоянието на автомобила. Възможно е да се изискат гаранции/обезщетения. Тази промоция не може да бъде използвана заедно с промоции на други производители и се предлага в зависимост от наличието й при участващите дилъри само за нови автомобили, поръчани до 31-ви март 2015 г., или до изчерпване на количествата. Възможно е някои категории бизнес потребители да са изключени от участие. Договорът за наем на Jaguar се предоставя от Lex Autolease, с търговско наименование Jaguar Contract Hire, Heathside Park, Heathside Park Road, Stockport SK3 0RB. При поискване се предоставят писмени оферти. Всички подробности са верни и точни към датата на публикация и подлежат на промяна без предупреждение.