• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

Автопарк и бизнес

ПРЕДИМСТВА НА ПРОГРАМА ЗА ВОДАЧИ

Предоставяне на подобен резервен автомобил

Jaguar разбира, че за водача всеки миг принудителен престой означава финансови загуби. В случай на механична повреда в гаранционния срок, заради която вашият Jaguar не е в движение, ще се постараем да ви осигурим подобен резервен автомобил (С лиценз за Лондон от Пътнотранспортната служба).

Приоритетно сервизно обслужване и ремонти

Програмата за водачи на Jaguar ви дава право на приоритетно сервизно обслужване и ремонти. Ще се погрижим вашият автомобил да бъде измит, почистен и да се върне в движение възможно най-бързо. Междувременно ще се грижим за вас, като ви държим в течение докъде е стигнало обслужването.

Маркетингова поддръжка

Независимо дали управлявате един Jaguar или цял автопарк от модели на Jaguar, ще ви предоставим съответните визуални помощни средства, ориентирани към водачите, с които да рекламирате своя бизнес.

Финансови опции по ваша мярка

Тъй като водачите имат специални изисквания, предлагаме набор от финансови опции по ваша мярка*. Те включват пакет с Бизнес договор за наем, който ви дава възможност да управлявате модел XJ или XF в продължение на 18, 24 или 36 месеца, с гама от гъвкави параметри за годишен пробег и със или без сервизна поддръжка, по избор.

За допълнителна сигурност, нашият пакет за поддръжка включва и смяна на гуми без ограничение в бройката за целия срок на договора ви.

Кликнете тук, за да видите най-новите ни финансови промоции в Програмата за водачи.

72-часов демонстратор

Постарахме се да ви улесним, за да можете да се насладите на ефирния лукс на XJ, като ви осигуряваме демонстратор в рамките на 72 часа, в удобно за вас време**.

Вашият XJ демонстратор притежава лиценз от Пътнотранспортната служба, ако живеете в Лондон, и можем да ви доставим автомобила или да го приберем от място, което е най-удобно за вас.

На ваше разположение са писмени оферти от Jaguar Contract Hire, със седалище Heathside Park, Heathside Park Road, Stockport, SK3 0RB. Отпускането на кредит зависи от финансовото състояние на клиента. Възможно е да се изискат гаранции/обезпечения. Отпускането на кредит не важи за някои категории бизнес клиенти. *Демонстрационните автомобили се предоставят в зависимост от тяхното състояние, наличност и съгласие на клиента с правилата и условията за наем на автомобил. Водачите трябва да притежават пълно застрахователно покритие за целия период на договора, през който ще ползват автомобила под наем. Водачите трябва да представят своя лиценз за оператор и шофьорска книжка, включително документ със снимка, и хартиения носител, ако притежават книжка от две части.