• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

Опознайте Jaguar

Автомобилен салон Париж 2014 г.

Автомобилният салон в Париж винаги е специално събитие. А изданието за 2014 г. предвещава да е по-специално от повечето заради дебюта на новия XE, на който Jaguar за първи път ще обяви подробните му спецификации. Между тях ще са характеристики като ефективност, информационно-развлекателна система и световният дебют на новата система All Surface Progress Control.

Автомобил, ориентиран най-вече към водача, Jaguar XE със задно задвижване преосмисля концепцията на спортния седан, благодарение на своята усъвършенствана олекотена конструкция, аеродинамични форми, луксозен интериор и превъзходна возия и управляемост.

"Новият Jaguar XE е съвременен Jaguar във всяко едно отношение; по-компактен по размер, но визуално възхитителен. Клиентите ще очакват много неща от един средноразмерен Jaguar – той трябва да бъде практичен, но и премиум автомобил.” Така главният дизайнер на компанията описва изцяло новия спортен седан XE на Jaguar. “Никога не забравяме, че проектираме Jaguar, а това означава, че той трябва да бъде както с брилянтни работни характеристики и практичен за собственика му, така и да е истинско удоволствие да го гледаш и управляваш. Смятаме, че с Jaguar XE постигнахме точно това."

Jaguar XE беше официално представен пред света на 8-ми септември в Ърлс Корт, Лондон, с изпълнения на живо на Емели Санде и Кайзер Чийфс. Британската певица и композиторка Емели Санде, която има няколко платинени албума, дори създаде ексклузивна песен като част от новата кампания FEEL XE.

В продължаващото честване на британската креативност и иновации Jaguar покани известната дизайнерка Стела Макартни да помогне за създаването на серия изживявания, изразяващи въодушевлението, с което се характеризира XE.

В следващата фаза на кампанията ще видим автопарк с луксозни модели Jaguar, вдъхновени от Стела Макартни, чийто екстериор е украсен с нейната ясно разпознаваема щампа със супергерои от колекцията й пролет 2015. Тези автомобили ще дефилират по парижките улици в понеделник, 29-и септември, малко преди ревюто на Стела Макартни на Парижката седмица на модата.

След провеждането на FEEL XE Experience в Париж, в идните месеци Jaguar ще обяви подробности за следващия си проект от кампанията FEEL XE с британския актьор Идрис Елба.