• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

Опознайте Jaguar

Автомобилен салон Франкфурт

Jaguar показа първия си досега концептуален спортен кросоувър на автомобилния салон във Франкфурт през 2013 г.

Моделът C-X17 беше създаден като изследване на дизайна, за да въведе изцяло новата усъвършенствана алуминиева монококова конструкция, с кодово название iQ[Al], на чиято основа ще бъде произведена вълнуваща бъдеща гама от модели Jaguar. Тази нова философия е опората на всички бъдещи иновации на марката Jaguar. С модулна и мащабируема автомобилна архитектура, конструирана и разработена специално за Jaguar, платформата е високоякостна, олекотена, изключително твърда и използва иновативни високоефективни технологии. Тази архитектура позволява гъвкаво производство с висок обем, като същевременно дава възможност за свобода на творческия дизайн и конкурентно обзавеждане на интериора, без да се прави компромис с уникалния характер, динамиката, работните характеристики и лукса, с които са прочути автомобилите Jaguar.

Като спортен кросоувър, Jaguar C-X17 разширява възможностите на дизайна в този клас, като съчетава характера и удоволствието от шофирането на спортен автомобил с повишено присъствие на пътя, стил и гъвкавост.

При показването на автомобила Ейдриън Холмарк, глобален бранд директор на Jaguar, коментира: "Спортният кросоувър C-X17 представлява вълнуваща нова посока за Jaguar. Целта му е да привлече вниманието към изцяло новата ни алуминиева архитектура. С тази техническа основа значително ще разширим продуктовите предложения, пазарния потенциал и привлекателността за клиентите на Jaguar. Тази нова философия ще внедри технологиите от луксозните ни продукти в сегмента с широко достъпни цени, а когато се съчетае с новите ни супер икономични двигатели, ще наложим световен стандарт. Към това добавете рационални стойности, водеща в класа динамика и красотата и изчистените форми, с които са известни автомобилите на Jaguar, и вече имаме формулата за монументален скок напред."

Първият продукт на Jaguar с новата архитектура iQ[Al] ще бъде премиум спортен седан със среден размер.