• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

Опознайте Jaguar

АВТОМОБИЛЕН САЛОН ЛОС АНДЖЕЛИС 2012 г.

Лос Анджелис стана свидетел на американския дебют на два основополагащи модела през 2012 г. Най-напред – най-бързият, мощен и пъргав спортен седан, който сме създавали: XFR-S. До него се нарежда и новият F‑TYPE – завръщане към корените на компанията: двуместен спортен кабриолет, акцентиращ върху високата динамика, пъргавина и максимално удовлетворение на водача.

Разработен от специализирания ETO отдел на Jaguar Land Rover, XFR-S е ненадминат по всички показатели. Оборудван е с поръчкови силов агрегат, шаси и подобрения на каросерията, които му позволяват да разшири границите на динамиката. Достигащ 100 км/ч за 4,4 секунди, неговият 5,0-литров двигател V8 с компресор суперчарджър може да ви осигури рядко срещаната максимална скорост от 300 км/ч.

При показването на автомобила Ейдриън Холмарк, глобален бранд директор на Jaguar, коментира: "Спортният характер е очевиден при всички седани на Jaguar. При XFR-S този характер е подсилен, а резултатът е истински завладяващ автомобил с комбинация от технически иновации, самоуверен дизайн и поразителна динамика, която ще удовлетвори дори най-взискателните водачи.”

F‑TYPE V6 S направи своя северноамерикански дебют на изложението с разцветка Firesand по специална поръчка и оборудван с допълнителен „дизайн“ пакет и екстериорен и интериорен пакет „black“. Той демонстрира гамата от опции за персонализиране, която ще се предлага на клиентите. По думите на главния дизайнер на марката Ян Калъм: "Добрият автомобилен дизайн трябва да предизвиква възхищение." Сигурно ще се съгласите, че двата ясно открояващи се високоскоростни автомобила напълно оправдават тези думи.