• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

Опознайте Jaguar

Автомобилен салон Женева 2015 г.

Елате с Jaguar този март на престижния Международен автомобилен салон в Женева. От 3-ти до 15-и март Jaguar ще представи най-добрия си дизайн от световна класа, свръхмодерни технологии и характерният за марката изтънчен стил в конгресния център Palexpo. Това ще бъде един от акцентите на годината за автомобилните фенове и ние ще споделим онлайн с почитателите на Jaguar всички вълнуващи развития, новини и целия блясък на Женева.

ПОДРОБНОСТИ ЗА ИЗЛОЖЕНИЕТО

Начало: 3-ти март

Край: 15-и март

Официален уебсайт на Автомобилен салон Женева:

http://www.salon-auto.ch/en/