КЛАСИЧЕСКИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ

Класическите преживявания осигуряват на ентусиастите възможността да шофират широка гама класически автомобили Jaguar на някои истински впечатляващи и исторически места.

КЛАСИЧЕСКИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ ЗАД ВОЛАНА НА JAGUAR

КЛАСИЧЕСКИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ ЗАД ВОЛАНА НА JAGUAR

Изберете от селекцията класически преживявания и съживете миналото. Пакетите за цял ден включват обиколка „зад кулисите“ на нашето иновативно подразделение Classic Works плюс индивидуално обучение на пистата. Сесиите за половин ден и 1 час на пистата започват на нашата частна тестова площадка и действително ви позволяват да подложите нашите класически автомобили на изпитание!
ТУРИСТИЧЕСКА ОБИКОЛКА НА JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS

ТУРИСТИЧЕСКА ОБИКОЛКА НА JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS

С нашия съвсем нов център, демонстриращ всичко, което Jaguar означава и прави, е съвсем естествено да искаме да го покажем. Затова обиколката на Classic Works предлага ексклузивен достъп до редкия олекотен E‑type и XKSS, обслужващата зона за нашия XJ220, до E-type и Reborn, както и до цялата класическа колекция. Това е истински уникален поглед не само върху наследството на тази историческа марка, но също и върху нейното бъдеще и върху начина, по който тя бива опазвана.
КЛАСИЧЕСКОТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО НА JAGUAR

КЛАСИЧЕСКОТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО НА JAGUAR

Класическото предизвикателство на Jaguar е вълнуваща нова състезателна серия за емблематичните модели Jaguar от преди 1966 г.
КЛАСИЧЕСКА КОЛЕКЦИЯ

КЛАСИЧЕСКА КОЛЕКЦИЯ

Пазарувайте от нашата нова колекция, вдъхновена от дизайна, усещането и вълнението, което предизвиква емблематичният Jaguar XKSS.

JAGUAR CLASSIC

В Jaguar Land Rover Classic сме отдадени на опазването и възстановяването на автомобилното ни наследство, за да могат бъдещите поколения да му се наслаждават и ценят. Ние също сме напълно посветени на създаването на инициативи за възстановяване, поддържане и опазване на класически автомобили Jaguar и Land Rover за ваше удоволствие през годините напред, като осигуряваме на славното минало на тези автомобили най-доброто възможно бъдеще.

АВТЕНТИЧНИ АВТОМОБИЛИ

АВТЕНТИЧНИ АВТОМОБИЛИ

Вдъхваме отново живот на историята като старателно реконструираме класически автомобили Jaguar с ограничено издание, включително Series 1 E‑type, и създаваме нови оригинали като емблематичния олекотен E‑type и легендарния XKSS.
УСЛУГИ ЗА СОБСТВЕНИЦИ

УСЛУГИ ЗА СОБСТВЕНИЦИ

С екип от инженери експерти и специалисти по исторически автомобили този център се стреми да осигурява автентично гаранционно обслужване, възстановяване и съдействие при продажба за всички класически модели Jaguar, независимо на каква възраст са.
АВТЕНТИЧНИ ЧАСТИ

АВТЕНТИЧНИ ЧАСТИ

Осигурявайки автентични части за класически автомобили Jaguar на хиляди клиенти в цял свят, основната цел на Jaguar Genuine Parts е да предостави най-високото ниво на обслужване и качествени автентични части на клиентите, които се грижат за по-стари автомобили.
ЦЕНТЪРЪТ CLASSIC WORKS

ЦЕНТЪРЪТ CLASSIC WORKS

Горди сме да представим новия център Jaguar Land Rover Classic Works. С екип от инженери експерти и специалисти по исторически автомобили ние се стремим да предложим най-доброто от центровете по възстановяване.