F‑TYPE SVR RIDE AND DRIVE - ИСПАНИЯ

Състезателните писти и пътищата на Испания са идеалното място за тестване на мощта и динамиката на F‑TYPE SVR.

Вижте видео
ПЛАНИРАНЕ НА ВАШЕТО ПЪТУВАНЕ

По-долу ще намерите описания на всяка дестинация по маршрута. Може да пожелаете да следвате свои собствени посоки, но за да направим намирането на всяка локация лесно, сме добавили координатите в края на всяко описание. Можете да планирате своето шофиране като просто ги въведете в сателитната навигация или като ги копирате и поставите в приложението за навигация.

ОТ МЕКИНЕНСА ДО АЛКАНИС

Мекиненса е малък град със 79-метрова язовирна стена, която създава дългия 110 км резервоар Мекиненса. Маршрутът на югозапад от Мекиненса към Алканис е лъкатушещ живописен път през планинския винопроизводителен район Сера де Монсан.

Координати на Мекиненса:
41°22'19"N 0°18'03"E

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
МОТОРЛЕНД АРАГОН

Моторленд Арагон е 5,3-километрова състезателна писта за моторни спортове, разположена близо до Алканис, Испания. Пистата е проектирана от прочутия немски архитект на писти Херман Тилке и открита през 2009 г. Тя е била домакин на Световните серии на Renault, на MotoGP, на Световния супербайк шампионат и обявява редовни дни на пистата за обществеността.

Координати на Моторленд:
41°04'49"N 0°12'46"W

ОТ АЛКАНИС ДО МАНАСТИРА ПОБЛЕТ

Вашата сателитна навигационна система вероятно ще препоръча да следвате главния път през град Реус като най-бърз маршрут от Алканис до манастира Поблет. Може да намерите много по-приятен път обаче, ако оставите N-420 и се отправите на север към Улдемолинс, след това на изток през село Виланова де Прадес преди да пристигнете в манастира.

Координати на Алканис:
41°03'04"N 0°08'01"W

МАНАСТИР ПОБЛЕТ

Разположено в подножието на планините Прадес, Кралското абатство на Санта Мария де Поблет е цистерциански манастир, основан през 1151 г. Манастирът изпада в разруха през 19-ти век, но е възстановен през 1940 г. и предишното му величие е възвърнато, като става част от Световното наследство на ЮНЕСКО през 1991 г.

Координати на манастира Поблет:
41°22'51"N 1°05'01"E

F‑TYPE SVR RIDE AND DRIVE - ИСПАНИЯ

Състезателните писти и пътищата на Испания са идеалното място за тестване на мощта и динамиката на F‑TYPE SVR.

yt:gOIg84XhFQs
Разгледайте F-Type
Конфигурирайте свой модел
ЗАПАЗЕТЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ЗАД ВОЛАНА
Запазете Jaguar Experience, за да изпитате възможностите на Jaguar
Url
Намерете търговец
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
Url
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури на Jaguar
Url
Запазете тест драйв
Запазете тест драйв чрез вашия местен търговец на Jaguar
Url