F‑TYPE SVR RIDE AND DRIVE - ИСПАНИЯ

Състезателните писти и пътищата на Испания са идеалното място за тестване на мощта и динамиката на F‑TYPE SVR.

Вижте видео
ПЛАНИРАНЕ НА ВАШЕТО ПЪТУВАНЕ

По-долу ще намерите описания на всяка дестинация по маршрута. Може да пожелаете да следвате свои собствени посоки, но за да направим намирането на всяка локация лесно, сме добавили координатите в края на всяко описание. Можете да планирате своето шофиране като просто ги въведете в сателитната навигация или като ги копирате и поставите в приложението за навигация.

ОТ МЕКИНЕНСА ДО АЛКАНИС

Мекиненса е малък град със 79-метрова язовирна стена, която създава дългия 110 км резервоар Мекиненса. Маршрутът на югозапад от Мекиненса към Алканис е лъкатушещ живописен път през планинския винопроизводителен район Сера де Монсан.

Координати на Мекиненса:
41°22'19"N 0°18'03"E

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
МОТОРЛЕНД АРАГОН

Моторленд Арагон е 5,3-километрова състезателна писта за моторни спортове, разположена близо до Алканис, Испания. Пистата е проектирана от прочутия немски архитект на писти Херман Тилке и открита през 2009 г. Тя е била домакин на Световните серии на Renault, на MotoGP, на Световния супербайк шампионат и обявява редовни дни на пистата за обществеността.

Координати на Моторленд:
41°04'49"N 0°12'46"W

ОТ АЛКАНИС ДО МАНАСТИРА ПОБЛЕТ

Вашата сателитна навигационна система вероятно ще препоръча да следвате главния път през град Реус като най-бърз маршрут от Алканис до манастира Поблет. Може да намерите много по-приятен път обаче, ако оставите N-420 и се отправите на север към Улдемолинс, след това на изток през село Виланова де Прадес преди да пристигнете в манастира.

Координати на Алканис:
41°03'04"N 0°08'01"W

МАНАСТИР ПОБЛЕТ

Разположено в подножието на планините Прадес, Кралското абатство на Санта Мария де Поблет е цистерциански манастир, основан през 1151 г. Манастирът изпада в разруха през 19-ти век, но е възстановен през 1940 г. и предишното му величие е възвърнато, като става част от Световното наследство на ЮНЕСКО през 1991 г.

Координати на манастира Поблет:
41°22'51"N 1°05'01"E

F‑TYPE SVR RIDE AND DRIVE - ИСПАНИЯ

Състезателните писти и пътищата на Испания са идеалното място за тестване на мощта и динамиката на F‑TYPE SVR.

yt:gOIg84XhFQs
Разгледайте F-Type
Конфигурирайте свой модел
ЗАПАЗЕТЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ЗАД ВОЛАНА
Запазете Jaguar Experience, за да изпитате възможностите на Jaguar
Намерете търговец
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури на Jaguar
Запазете тест драйв
Запазете тест драйв чрез вашия местен търговец на Jaguar