<h3>ТУРИСТИЧЕСКА ОБИКОЛКА НА ЗАВОДА НА JAGUAR В СОЛИХЪЛ</h3>

Влезте зад кулисите на впечатляващите нови свръхмодерни производствени съоръжения в Солихъл, придружени от един от нашите експертни гидове, и вижте какво е необходимо, за да се вдъхне живот на едни от най-технологично напредналите автомобили в света.

ЗАПАЗЕТЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ
ИНТЕЛИГЕНТЕН МЕТАЛ
Новата, за първи път в своя клас, монокок конструкция на Jaguar с повишено съдържание на алуминий прави революция в автомобилната динамика, финеса и качеството на возията. На Лоуд Лейн можете да наблюдавате как нейната перфектно очертана каросерия добива форма - завършена с онези знакови задни хълбоци.
ЕЛЕГАНТНА КИБЕРНЕТИКА
Вижте от близо как 627-те високотехнологични роботи от нашата специална кибернетична армия оформят, занитват и залепват всеки отделен автомобил в перфектен унисон. Това включва новия F‑PACE с неговата уникална олекотена каросерия, изградена от нулата с помощта на иновативни прецизни камери. Всичко това преди нашите умели майстори да персонализират и завършат всеки уникален Jaguar според поръчката.
ПРОЕКТИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Мислите да купите Jaguar? Туристическите обиколки на заводите на Jaguar ви предлагат шанс да развихрите въображението си относно стотици елементи по поръчка. Интериори от мека кожа в цвят Jet, Latté или Brogue; фурнири от релефен алуминий или сатинирано фино дърво; джанти, цветове на боята и мултимедийни опции за класическо, спортно или съвременно усещане - всичко това е налично.
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОСЕТИТЕЛЯ
Как да запазя?

За повече информация относно запазването и наличността

Обадете ни се на: Солихъл +44 (0)121 700 4619
Касъл Бромуич +44 (0)333 733 3003

или изпратете имейл на solihull@jaguarexperience.com
castlebromwich@jaguarexperience.com

Местата са силно ограничени. Запазете предварително.

КУПЕТЕ ВАШЕТО ПРЕЖИВЯВАНЕ

Трябва ли да нося нещо със себе си?

Обиколката е обстойна, затова препоръчваме да се облечете удобно и да носите подходящи обувки. Ръчни чанти, раници и друг тип ръчен багаж не са позволени във завода. Можете да ги оставите на сигурно място в Центъра за посетители на Jaguar. Ние бихме искали да можете да се запознаете отблизо с нашите серийни автомобили по време на обиколката. Може да предоставим защитно облекло за покриване на аксесоари като часовници, бижута и токи на колани. Нашият съвет е да оставите такива аксесоари на сигурно място вкъщи.Когато посещавате нашия завод, пазете краката и ръцете си покрити и носете подходящи обувки. Обувки с отворени пръсти, сандали, къси панталони и тениски не са разрешени в никое от нашите производствени предприятия.

На каква възраст трябва да бъда?

Трябва да бъдете на възраст над 10 години, за да вземете участие в обиколката. Лицата под 16-годишна възраст трябва да бъдат придружавани от възрастен.

Мога ли да паркирам в завода?

Паркирането на място е безплатно.

Кога трябва да пристигна?

Всичко в нашия завод се провежда прецизно. Моля, постарайте се да пристигнете в Центъра за посетители на Jaguar 15 минути преди началния час, за да се уверите, че сте записани и готови да започнете.

Мога ли да правя снимки?

Фотографирането е разрешено само в предназначените за това зони - моля, попитайте вашия гид или домакин.

Осигурен ли е достъп за хора с увреждания?

Обиколката на завода осигурява достъп за хора с увреждания. Въпреки това моля да ни информирате за конкретни нужди, така че всички необходими приготовления да бъдат извършени предварително.

ПРИСТИГАНЕ НА МЯСТО

АДРЕС
The Jaguar Visitor Centre, Solihull,
Jaguar Land Rover, Lode Lane,
Solihull, West Midlands, B92 8NW

САТЕЛИТНИ КООРДИНАТИ НА ПАРКИНГА ЗА АВТОМОБИЛИ:
N52º 26’ 12” W1º 45’ 30”

ПОЛУЧАВАНЕ НА НАСОКИ

Очакваме с нетърпение вашето посещение, но помнете, че местата са силно ограничени, затова запазете своето място предварително.

ЗАПАЗЕТЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ЗАД ВОЛАНА
Запазете Jaguar Experience, за да изпитате възможностите на Jaguar
НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури на Jaguar
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Запазете тест драйв чрез вашия местен търговец на Jaguar