<h3>ТУРИСТИЧЕСКА ОБИКОЛКА НА ЗАВОДА НА JAGUAR В КАСЪЛ БРОМУИЧ</h3>

Какво е необходимо, за да се вдъхне живот на едни от най-технологично напредналите автомобили в света? Разберете, докато един от нашите експертни гидове ви развежда на ексклузивна обиколка в емблематичния завод в Касъл Бромуич, където ще видите лично целия производствен процес - от ламарината до завършения автомобил.

ЗАПАЗЕТЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ
ИСТИНСКИ МЕТАЛ ЗА ИСТИНСКА ТРЪПКА
Ако сте се чудили някога как се ражда един Jaguar, вече притежавате Jaguar или обмисляте покупката на такъв, това е вашият шанс да се запознаете с процеса от началото до края.
АЛУМИНИЙ
Интелигентната алуминиева архитектура на Jaguar прави революция в начина, по който създаваме автомобили - по-пъргави и по-отзивчиви. В Касъл Бромуич ще видите най-голямата алуминиева преса в света, конструирана за създава иновативната, уникална, елегантна, аеродинамична форма на F‑TYPE.
КИБЕРНЕТИКА
Осемдесет процента от каросерията на Jaguar XJ се конструира от над сто високотехнологични робота, които работят в перфектен синхрон. Вижте как специална кибернетична армия на Jaguar оформя, занитва и залепва автомобилите, преди умелите майстори да завършат с любов поръчката за всеки един уникален автомобил.
ПРОЕКТИРАЙТЕ СВОЙ СОБСТВЕН JAGUAR
Ако обмисляте покупката на Jaguar, туристическата обиколка ви предлага възможността да изследвате стотици елементи по поръчка, които ще направят вашия автомобил уникален. Нека въображението ви оживее, докато избирате цветовете на боята и компонентите - от джантите до фурнирите, преди да поръчате своя собствен специален Jaguar.
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОСЕТИТЕЛЯ
Как да запазя?

За повече информация относно запазването и наличността

Обадете ни се на: Солихъл +44 (0)121 700 4619
Касъл Бромуич +44 (0)333 733 3003

или изпратете имейл на solihull@jaguarexperience.com
castlebromwich@jaguarexperience.com

Местата са силно ограничени. Запазете предварително.

КУПЕТЕ ВАШЕТО ПРЕЖИВЯВАНЕ

Трябва ли да нося нещо със себе си?

Обиколката е обстойна, затова препоръчваме да се облечете удобно и да носите подходящи обувки. Ръчни чанти, раници и друг тип ръчен багаж не са позволени във завода. Можете да ги оставите на сигурно място в Центъра за посетители на Jaguar. Ние бихме искали да можете да се запознаете отблизо с нашите серийни автомобили по време на обиколката. Може да предоставим защитно облекло за покриване на аксесоари като часовници, бижута и токи на колани. Нашият съвет е да оставите такива аксесоари на сигурно място вкъщи.Когато посещавате нашия завод, пазете краката и ръцете си покрити и носете подходящи обувки. Обувки с отворени пръсти, сандали, къси панталони и тениски не са разрешени в никое от нашите производствени предприятия.

На каква възраст трябва да бъда?

Трябва да бъдете на възраст над 10 години, за да вземете участие в обиколката. Лицата под 16-годишна възраст трябва да бъдат придружавани от възрастен.

Мога ли да паркирам в завода?

Паркирането на място е безплатно.

Кога трябва да пристигна?

Всичко в нашия завод се провежда прецизно. Моля, постарайте се да пристигнете в Центъра за посетители на Jaguar 15 минути преди началния час, за да се уверите, че сте записани и готови да започнете.

Мога ли да правя снимки?

Фотографирането е разрешено само в предназначените за това зони - моля, попитайте вашия гид или домакин.

Осигурен ли е достъп за хора с увреждания?

Обиколката на завода осигурява достъп за хора с увреждания. Въпреки това моля да ни информирате за конкретни нужди, така че всички необходими приготовления да бъдат извършени предварително.

ПРИСТИГАНЕ НА МЯСТО

АДРЕС
The Jaguar Visitor Centre, Castle Bromwich,
Chester Road, Castle Vale, Birmingham, B35 7RA, UK

САТЕЛИТНИ КООРДИНАТИ НА ПАРКИНГА ЗА АВТОМОБИЛИ:
52°30’55”N 1°47’55”W
52.515289, -1.798842

Получаване на насоки

Очакваме с нетърпение вашето посещение, но помнете, че местата са силно ограничени, затова запазете своето място предварително.

ЗАПАЗЕТЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ЗАД ВОЛАНА
Запазете Jaguar Experience, за да изпитате възможностите на Jaguar
НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури на Jaguar
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Запазете тест драйв чрез вашия местен търговец на Jaguar