<h3>ТУРИСТИЧЕСКИ ОБИКОЛКИ НА ЗАВОДИТЕ</h3>

С тази изключителна обиколка на завода ще получите уникална представа за високотехнологичните производствени процеси, през които преминава всеки Jaguar в нашите свръхмодерни заводи в Солихъл и Касъл Бромуич. Придружени от експертен гид, вижте лично кибернетичните производствени роботи, работещи в хармония с умелите майстори, за да създадат нашите отличени с награди автомобили. А за онези, които не искат само да гледат, може да се добави едночасово тестово шофиране, което им дава възможността да разкрият мощността и възможностите на един от нашите автомобили на специална писта.

ЗАПАЗЕТЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ
СОЛИХЪЛ

Направете ексклузивна обиколка на нашия свръхмодерен завод в Солихъл и вижте лично нашите кибернетични производствени роботи и стотици опитни майстори, обединили сили в създаването на отличения с награди F‑PACE – първият SUV досега, който носи легендарната емблема на Jaguar.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
КАСЪЛ БРОМУИЧ

Какво е необходимо, за да се вдъхне живот на едни от най-технологично напредналите автомобили в света? Разберете, докато един от нашите експертни гидове ви развежда на ексклузивна обиколка в емблематичния завод в Касъл Бромуич, където ще видите лично целия производствен процес - от ламарината до завършения автомобил.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ

Абонирайте се, за да получавате актуална информация за нови обиколки и изложби.

ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
ЗАПАЗЕТЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ЗАД ВОЛАНА
Запазете Jaguar Experience, за да изпитате възможностите на Jaguar
НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури на Jaguar
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Запазете тест драйв чрез вашия местен търговец на Jaguar