ШОФИРАНЕ НА ЛЕД

Насладете се на вълнуващата тръпка от шофиране на лед зад волана на най-новите автомобили Jaguar и Land Rover.

РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА
ЛЕДЕНОТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ВИ ОЧАКВА

Върху специално подготвени ледени писти, нашите експертни инструктори ще издигнат вашите шофьорски умения на съвсем ново ниво.

МАРШРУТ
ICE DRIVE+ (4 ДНИ)
ICE DRIVE (3 ДНИ)
ДЕН 1
При пристигането ви ще бъдете прехвърлени в хотел Silverhatten, който предлага зашеметяваща гледка към езерото Hornavan и околните борове.Насладете се на напитки и вечеря с вашите близки.
ДЕН 2
След закуска и брифинг ще се отправите към замръзналото езеро за първата си сесия. Това е, когато забавлението наистина започва, къдете ще се научите как да поддържате постоянен ъгъл на плъзгане.
ДЕН 3
Бърз сутрешен брифинг и отново сте на леда, за да се изправите пред някои нови предизвикателства. Това ще бъде последвано от обиколка на тайното съоръжение за зимни тестове.
ДЕН 4
След сутрешния брифинг е последният Ви шанс да проверите какво сте научили, докато тествате различните схеми за управление върху лед.
ДЕН 1
При пристигането ви ще бъдете прехвърлени в хотел Silverhatten, който предлага зашеметяваща гледка към езерото Hornavan и околните борове. Насладете се на напитки и вечеря с Вашите близки.
ДЕН 2
След закуска и брифинг ще се отправите към замръзналото езеро за първата си сесия. Това е, когато забавлението наистина започва, къдете ще се научите как да поддържате постоянен ъгъл на плъзгане.
ДЕН 3
Бърз сутрешен брифинг и отново сте на леда, за да се изправите пред някои нови предизвикателства. Това ще бъде последвано от обиколка на тайното съоръжение за зимни тестове.
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ЕКИПА

Професионални, всеотдайни и много опитни. Нашите експертни инструктори са посветени на това да извлекат най-доброто от всеки автомобил и всеки гост.

ВЗЕМЕТЕ МАКСИМУМА ОТ СВОЕТО ПРИКЛЮЧЕНИЕ
HOT LAPS
HOT LAPS

Водени от експертен инструктор, изпитайте тръпката от шофирането на Jaguar, докато се движите бързо и правите пируети по една от най-предизвикателните ни ледени писти.

ШОФИРАНЕ ПО АРКТИЧЕСКА ПИСТА
ШОФИРАНЕ ПО АРКТИЧЕСКА ПИСТА

Използвайте новопридобитите си умения за шофиране, докато изследвате арктическия пейзаж. Спомените за светлината, тишината и гледките ще останат с Вас завинаги.

СНЕЖНО САФАРИ
СНЕЖНО САФАРИ

Поемете контрола на мощна моторна шейна за едно вълнуващо пътешествие из пейзажите на Arjeplog.

- Минимум 4 човека
- Смяна на облеклото и инструктаж за безопасност

РАЗХОДКА С ХЪСКИТА
РАЗХОДКА С ХЪСКИТА

Разменете мощността на Jaguar Land Rover с моща на хъскита и се насладете на вълнуващото усещане да управлявате кучешки шейни, докато те препускат през снежната пустиня.

ICE ACADEMY JACKET
ICE ACADEMY JACKET

Достатъчно леко, за да се носи по време на шофиране, достатъчно топло, за да отблъсне вятъра, дъжда и снега, това фино марково яке Land Rover винаги ще Ви напомня за Вашето арктическо изживяване.

Предлага се в мъжки и дамски размери. Просто изберете необходимото количество във формуляра за резервация.

ПОКАНЕТЕ СИ ПРИЯТЕЛ, КОЙТО НЕ ШОФИРА

В допълнение към вълнуващото ни преживяване Ice Drive, ние предлагаме пакет плюс един, който дава възможност на компания, която не шофира, да се наслади на избор от ежедневни арктически дейности, хранене и споделено настаняване.

За цени и наличност, моля, обърнете се към избраното от Вас преживяване на страницата за резервация на Ice Drive.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ОТЗИВИТЕ
Разгледайте какво споделиха нашите гости за тяхното преживяване с Jaguar на Ice Academy.

ИЗТЕГЛЕТЕ КНИГАТА С ГОСТИ

"Фантастично от началото до края. Живейте живота на максимум и се отдавайте на такива преживявания!"


GRAHAM, UK

РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА
ICE DRIVE+
Насладете се на екстремно зимно шофиране в Jaguar Land Rover Ice Academy на ръба на Северния полярен кръг. Удивителни 3 дни шофиране по нашите замръзнали езера и снежни пътеки ще Ви научат на изкуството на дрифта при пълен контрол над автомобила. 4 нощувки в хотел, минимум 3 дни шофиране.РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА
ICE DRIVE
Насладете се на екстремно зимно шофиране в Jaguar Land Rover Ice Academy на ръба на Северния полярен кръг. Уникалният дълъг уикенд шофиране по нашите замръзнали езера и снежни пътеки ще Ви научат на изкуството на дрифта при пълен контрол над автомобила. 3 нощувки в хотел, минимум 2 дни шофиране.РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Програмата се провежда на английски език. Нашите офиси са отворени от 9:00 до 17:30 ч. от понеделник до петък, с изключение на официалните празници. (може да се начисляват местни такси)​

Телефон: +44 207 291 5253
Email: iceacademy@quintessentially.com

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
COVID-19

Какви мерки са въведени поради COVID-19?

Моля, кикнете върху следната връзка, за да видите нашия подход към COVID-19. Моля, обърнете внимание, че правителствените насоки се променят често и ние постоянно наблюдаваме ситуацията и отговаряме на изискванията. Моля, проверявайте отново на тази връзка често по време на пътуването си до Jaguar Land Rover Ice Academy.


ОБЩИ

Кой управлява Jaguar Land Rover Ice Academy?

Quintessenterial Travel управлява Jaguar Land Rover Ice Academy съвместно с Jaguar Land Rover, които осигуряват автомобилите и квалифицираните инструктори по шофиране Jaguar Land Rover Experience. Програмата за шофиране и ледените писти са проектирани от Jaguar Land Rover и екип на място ще бъде на разположение, ако имате нужда от нещо преди или по време на престоя си с нас в Швеция.

На какъв език се провежда Jaguar Land Rover Ice Academy?

Програмата се провежда на английски език.

Мога ли да участвам в Ice Academy, но да не шофирам?

Нашите програми са пригодени да предоставят уникално шофиране. Нищо не може да се сравни с шофирането на лед и затова препоръчваме да се регистрирате като шофьор. Разбираме обаче, че някои гости ще искат да придружат своите партньори, без да искат да участват в леденото шофиране. Ще бъде предложена алтернативна програма, въпреки че е от съществено значение да се отбележи, че не винаги може да бъде възможно да се планират дейности за цял ден. Ако гостите желаят да гледат как партньорите им завършват леденото шофиране, това може да се приложи само за всеки отделен случай поради капацитета на мястото и не може да се гарантира.

Какъв е максималният размер на групата за всяко шофиране?

За да осигурим по-ексклузивно и ангажиращо изживяване и в отговор на COVID-19 намалихме размера на групата си до максимум 20 гости (двама на автомобил). Всяка група от 20 ще бъде разделена на 2 групи по 10 и всяка група от 10 (5 автомобила) ще се наслаждава на шофирането си по различно време на деня, за да се избягват големи групи заедно наведнъж.

Трябва ли да имам определено ниво на физическа подготовка, за да участвам?

За да участвате в Академията, трябва да се уверите, че няма обстоятелства, които да Ви попречат да шофирате, като хронични проблеми с гърба (или подобни състояния), психични състояния, които могат да нарушат способността Ви да шофирате, лошо зрение, което не отговарят на стандартите за шофиране, бременност, респираторни заболявания или сърдечни проблеми.

Какви други активности са налични?

Има Hot Lap, Arctic Circle Drive, Husky Rides, Snowmobile обиколки (срещу допълнително заплащане), които могат да бъдат предварително резервирани при резервация на Вашето място в Jaguar Land Rover Ice Academy. За повече информация относно тези и всякакви други предлагани дейности, моля, свържете се с нашия оперативен партньор Quintessenrely Travel:

E-mail: iceacademy@quintessentially.com or Телефон: +44 207 291 5253 (09h00 – 17h30 (GMT), От понеделник до петък, без официалните празници. Такса на цената на един разговор според тарифата Ви.

ЦЕНА

Кога се затварят резервациите?


Резервациите ще бъдат затворени 30 дни преди началната дата.

Трябва ли да закупя допълнителна застраховка, за да мога да шофирам?

Допълнителна застраховка на автомобила не се изисква, но е задължително гостите да закупят цялостна полица за застраховка на пътуването. Ако имате някакви въпроси около това, моля свържете се с нашия оперативен партньор Quintessenrely Travel:

E-mail: iceacademy@quintessentially.com or Телефон: +44 207 291 5253 (09h00 – 17h30 (GMT), От понеделник до петък, без официалните празници. Такса на цената на един разговор според тарифата Ви.

Какво е включено в цената на Jaguar Land Rover Ice Academy?

В цената влизат:

• Всички шофьорски дейности
• Настаняване в хотел (с двойно легло)
• Закуска обяд вечеря
• Напитки по време на хранене
• Летищни трансфери до / от летище Arvidsjaur.

Моля, обърнете се към Вашия индивидуален гид на обиколката за точните условия. Моля, обърнете внимание, че поради шофирането, алкохолът е включен само към Вашата вечеря и ще бъде ограничен. Безалкохолните напитки, чай и кафе са включени във всички ястия.

Какво не е включено в цената?

• Полети, хранене и напитки, които не са посочени в програмата
• Незадължителни дейности (например; Hot Lap Upgrades, Arctic Circle Drive, Husky Rides и Snowmobile)
• Такси за виза (ако е приложимо)
• Пътнически застраховки
• Всички уговорки преди или след пътуването, които се отклоняват от маршрута.

ШОФИРАНЕ

Кой шофира>

Вие! На разположение ще има екип от инструктори на Jaguar Land Rover Experience, които ще предоставят експертни насоки и обучение, но вие сте зад волана.

Никога досега не съм шофирал върху лед, мога ли да продължа да участвам в Jaguar Land Rover Ice Academy?

Абсолютно - шофьорските дейности са предназначени за шофьори с всякакви способности. Ще получите подробни инструктажи и нашият екип от експертни инструктори на Jaguar Land Rover Experience ще бъде на разположение, за да предостави експертни насоки и инструкции на леда чрез двупосочни радиостанции, монтирани във всеки автомобил. За програмите за напреднали се препоръчва предишен опит.

Какви автомобили ще управлявам?

• Ice Drive: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport

• Ice Drive+: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport

• Ice Drive Advanced: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport. С включени сесии с; Jaguar F-TYPE SVR (20MY) Jaguar F-PACE SVR, Jaguar XE SV Project 8, Land Rover new Defender и обиколка като пасажер в Jaguar I-PACE eTrophy

• Ice Drive Advanced +: • Jaguar F-TYPE R, Jaguar F-PACE, Range Rover Sport. С включени сесии с; Jaguar F-TYPE SVR (20MY) Jaguar F-PACE SVR, Jaguar XE SV Project 8, Land Rover new Defender и обиколка като пасажер в Jaguar I-PACE eTrophy

Понякога може да се наложи да сменим посочените автомобили поради обстоятелства извън нашия контрол и си запазваме правото да го направим.

Автомобилите с ръчна скорост или автоматични са?/

Всички автомобили в програмата са автоматик.

Автомобилите са с ляв или десен волан?

Разполагаме с автомобили и от двата вида. Клиенти, на които не им е удобно да шофират от определена страна, са добре дошли да информират инструкторските екипи, които ще направят всичко възможно, за да отговорят на Вашите изисквания.

Каква е минималната възраст за участие?

Минималната възраст за участие е 21 години с 3 години опит за изпълнение на критериите за шофиране по Леденото езеро. Дейности, които включват шофиране по обществения път (напр. Добавяне на Arctic Circle Drive), възрастта за участие е 25 години с 3 години опит.

Какъв тип шофьорска книжка ще ми трябва?

Всички водачи трябва да притежават пълна и валидна шофьорска книжка. Ще ви бъде изпратена уеб връзка към онлайн формуляр, който трябва да попълните предварително, за да проверите състоянието на вашия лиценз.

Всички шофьори трябва да имат поне три (3) години непрекъснат опит в управлението с пълен лиценз без сериозно произшествие или осъждане през последните две (2) години. Всички пилоти трябва да са на възраст над 25 години, да имат не повече от 6 настоящи наказателни точки в лиценза си (където е приложимо), за да им позволят да участват във всякакви пътни изисквания на курса. Трябва да ни уведомите, ако имате повече от 6 наказателни точки в шофьорската си книжка.

Колко души има във всеки автомобил?

В програмите Ice Drive и Ice Drive + ще има двама гости, споделящи автомобил. В разширените програми ще има елементи на инструкция 1: 1 с един от инструкторите на Jaguar Land Rover. Моля, обърнете се към нашия раздел COVID-19, ако пътувате самостоятелно.

ПЪТУВАНЕ

Ако пътувам сам, ще имам ли собствен автомобил?

Не. Като единичен пътник ще бъдете в автомобил с друг гост. Ще имате собствена хотелска стая през цялото време. Моля, обърнете се към нашия раздел COVID-19.

Разрешено ли е на децата да се включват в Jaguar Land Rover Ice Academy?

Jaguar Land Rover Ice Academy не е подходяща за деца поради съображения за безопасност и екстремните климатични условия на дестинацията.

Кои видове легла са на разположение?

Ние предлагаме двойни легла във всички стаи. Единични легла или две единични легла не се предлагат.

Изисква ли се виза?

Повечето страни извън ЕС изискват виза за пътуване до Швеция и ЕС. Моля, свържете се с местното консулство, за да проверите вашите специфични изисквания. Ако се нуждаете от покана за получаване на виза, моля, свържете се с нашия оперативен партньор Quintessenrely Travel, който ще ви предостави това:
E-mail: iceacademy@quintessentially.com or Телефон: +44 207 291 5253 (09h00 – 17h30 (GMT), От понеделник до петък, без официалните празници. Такса на цената на един разговор според тарифата Ви.

Коя валута се използва в Швеция?Местната валута е шведски крони (SEK).

С кого мога да се свържа, ако се нуждая от помощ при полетите или удължаването на пътуването си?

Quintessenrely Travel, нашият оперативен партньор, с удоволствие ще ви помогне при резервирането на полетите и удължаването на пътуването ви. Като туристическа агенция с пълен набор услуги, те ще бъдат повече от щастливи да подобрят вашето изживяване в Ice Academy. С тях може да се свържете, както следва:
E-mail: iceacademy@quintessentially.com or Телефон: +44 207 291 5253 (09h00 – 17h30 (GMT), От понеделник до петък, без официалните празници. Такса на цената на един разговор според тарифата Ви.

Имам ли нужда от специално облекло?

Температурите по време на шофиране могат да паднат до -30 ° C или по-ниски и затова ви молим да си осигурите подходящо топло, устойчиво на атмосферни влияния облекло и обувки. Не е предоставено облекло и затова препоръчваме на всички участници да носят следните елементи:


• Топла шапка
• Топли ръкавици
• Вълнен шал
• Термичен основен слой (с дълъг ръкав / дълги крака)
• Добро изолирано яке
• Вълнено джъмпер или яке от полар
• Някои допълнителни леки слоеве, които да добавите според нуждите
• Здрава, удобна обувка (подходяща за шофиране)
• Слънчеви очила

Ако гостите резервират допълнителни дейности (включително, но не само с моторни шейни и шейни с кучета), е включено защитно облекло. Моля, свържете се с екипа на Quintessenrely Travel при резервация за пълна информация.

Какъв е дрес кодът за вечерите?

Вечерният дрескод е небрежен.

Какво се случва, ако времето не е идеално за шофиране на лед?

Ако времето доведе до затваряне на леденото поле от съображения за безопасност, ще бъде предложена алтернативна програма.

Имам ли право да нося камера или видеокамера?


Да, разбира се, но имайте предвид, че Jaguar Land Rover Ice Academy се провежда в тайното съоръжение за тестване на студен климат на Jaguar Land Rover, така че ще се прилагат някои ограничения за фотография. Дроновете не са разрешени.

ICE DRIVE ADVANCED​

Проектиран за гостите, които идват за първи път или за тези с предишно шофиране върху лед.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
Говорете с член на нашия специализиран екип на +44 207 291 5253
ЖЕЛАЯ ДА ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ
Абонирайте се последните новини
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и свалете най-новите брошури за Ice Academy
РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА
Резервирайте Jaguar Experuence