КЛАСИЧЕСКИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ

Класическите преживявания осигуряват на ентусиастите възможността да шофират широка гама класически автомобили Jaguar на някои истински впечатляващи и исторически места.

КЛАСИЧЕСКИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ ЗАД ВОЛАНА НА JAGUAR
Изберете от селекцията класически преживявания и съживете миналото. Пакетите за цял ден включват обиколка „зад кулисите“ на нашето иновативно подразделение Classic Works плюс индивидуално обучение на пистата. Сесиите за половин ден и 1 час на пистата започват на нашата частна тестова площадка и действително ви позволяват да подложите нашите класически автомобили на изпитание!
Запазете сега
ТУРИСТИЧЕСКА ОБИКОЛКА НА JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS
С нашия съвсем нов център, демонстриращ всичко, което Jaguar означава и прави, е съвсем естествено да искаме да го покажем. Затова обиколката на Classic Works предлага ексклузивен достъп до редкия олекотен E‑type и XKSS, обслужващата зона за нашия XJ220, до E-type и Reborn, както и до цялата класическа колекция. Това е истински уникален поглед не само върху наследството на тази историческа марка, но също и върху нейното бъдеще и върху начина, по който тя бива опазвана.
научете повече
КЛАСИЧЕСКОТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО НА JAGUAR
Класическото предизвикателство на Jaguar е вълнуваща нова състезателна серия за емблематичните модели Jaguar от преди 1966 г.
Научете повече
КЛАСИЧЕСКА КОЛЕКЦИЯ
Пазарувайте от нашата нова колекция, вдъхновена от дизайна, усещането и вълнението, което предизвиква емблематичният Jaguar XKSS.
пазарувайте сега
JAGUAR CLASSIC

В Jaguar Land Rover Classic сме отдадени на опазването и възстановяването на автомобилното ни наследство, за да могат бъдещите поколения да му се наслаждават и ценят. Ние също сме напълно посветени на създаването на инициативи за възстановяване, поддържане и опазване на класически автомобили Jaguar и Land Rover за ваше удоволствие през годините напред, като осигуряваме на славното минало на тези автомобили най-доброто възможно бъдеще.

АВТЕНТИЧНИ АВТОМОБИЛИ
Вдъхваме отново живот на историята като старателно реконструираме класически автомобили Jaguar с ограничено издание, включително Series 1 E‑type, и създаваме нови оригинали като емблематичния олекотен E‑type и легендарния XKSS.
Научете повече
УСЛУГИ ЗА СОБСТВЕНИЦИ
С екип от инженери експерти и специалисти по исторически автомобили този център се стреми да осигурява автентично гаранционно обслужване, възстановяване и съдействие при продажба за всички класически модели Jaguar, независимо на каква възраст са.
Научете повече
АВТЕНТИЧНИ ЧАСТИ
Осигурявайки автентични части за класически автомобили Jaguar на хиляди клиенти в цял свят, основната цел на Jaguar Genuine Parts е да предостави най-високото ниво на обслужване и качествени автентични части на клиентите, които се грижат за по-стари автомобили.
Научете повече
ЦЕНТЪРЪТ CLASSIC WORKS
Горди сме да представим новия център Jaguar Land Rover Classic Works. С екип от инженери експерти и специалисти по исторически автомобили ние се стремим да предложим най-доброто от центровете по възстановяване.
Научете повече
ЗАПАЗЕТЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ЗАД ВОЛАНА
Запазете Jaguar Experience, за да изпитате възможностите на Jaguar
НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури на Jaguar
Запазете тест драйв
Запазете тест драйв чрез вашия местен търговец на Jaguar