Logo jaguar mobile

JAGUAR ПОДКРЕПЯ ИГРИТЕ INVICTUS

ИГРИТЕ INVICTUS, ПРЕДСТАВЕНИ ОТ JAGUAR.

Организирани по идея на принц Хари, игрите "Invictus" представляват ново международно спортно събитие за ранени, контузени и болни военнослужещи - като първото от тях се проведе в Лондон от 10-и до 14-и септември 2014 г.

Като Представящ партньор, ние не само подкрепихме провеждането на игрите "Invictus" със 150 доброволци от служителите на Jaguar, но изиграхме ключови роли и в няколко отделни събития, между които колоездене, ръгби с инвалидни колички и церемониите по откриването и закриването на игрите.

В течение на петте дни, над 400 военнослужещи герои от 13 държави показаха на света на какво са способни. За нас бе чест да ги поздравим с нашата кампания “READY”.

Вижте филма за кампанията "READY" с участието на ефрейтор Даниел "Баз" Уитингам от 11-и полк по обезвреждане на взривни вещества към Кралския логистичен корпус:

ОТ ФРОНТОВАТА ДО СТАРТОВАТА ЛИНИЯ

Ранените, контузени и болни герои, които се състезаваха в игрите "Invictus" са превъзмогнали невероятни страдания. Именно тази решимост да изпълниш дълга си въпреки всички трудности вдъхнови нас, служителите на компания Jaguar, и именно заради това сме толкова горди не само да разкажем техните истории (виж по-долу), но и да проучим възможностите заедно с Кралската фондация и Министерство на отбраната да разширим неоценимата роля на ветераните като опитни обучени служители.