• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

JAGUAR ПОДКРЕПЯ ИГРИТЕ INVICTUS

ИГРИТЕ INVICTUS, ПРЕДСТАВЕНИ ОТ JAGUAR.

Организирани по идея на принц Хари, игрите "Invictus" представляват ново международно спортно събитие за ранени, контузени и болни военнослужещи - като първото от тях се проведе в Лондон от 10-и до 14-и септември 2014 г.

Като Представящ партньор, ние не само подкрепихме провеждането на игрите "Invictus" със 150 доброволци от служителите на Jaguar, но изиграхме ключови роли и в няколко отделни събития, между които колоездене, ръгби с инвалидни колички и церемониите по откриването и закриването на игрите.

В течение на петте дни, над 400 военнослужещи герои от 13 държави показаха на света на какво са способни. За нас бе чест да ги поздравим с нашата кампания “READY”.

Вижте филма за кампанията "READY" с участието на ефрейтор Даниел "Баз" Уитингам от 11-и полк по обезвреждане на взривни вещества към Кралския логистичен корпус:

ОТ ФРОНТОВАТА ДО СТАРТОВАТА ЛИНИЯ

Ранените, контузени и болни герои, които се състезаваха в игрите "Invictus" са превъзмогнали невероятни страдания. Именно тази решимост да изпълниш дълга си въпреки всички трудности вдъхнови нас, служителите на компания Jaguar, и именно заради това сме толкова горди не само да разкажем техните истории (виж по-долу), но и да проучим възможностите заедно с Кралската фондация и Министерство на отбраната да разширим неоценимата роля на ветераните като опитни обучени служители.