• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

Опознайте Jaguar

Надникнете зад кулисите на новите свръхмодерни производствени мощности в Солихъл и станете свидетели на раждането на новия XE - най-усъвършенстваният спортен седан, който сме произвели досега.

Инвестиция от 1,5 милиарда британски лири преобрази Лоуд Лейн в едно от най-авангардните производствени съоръжения в света. Заводът, в който се изгражда изцяло новата архитектура с високо съдържание на алуминий и се извършва окончателното сглобяване на автомобила обхваща площ, равна на 22 футболни игрища, и е в състояние да произвежда по един XE от ново поколение на всеки 78 секунди.

КАК ДА СТИГНЕТЕ ДО ТАМ

АДРЕС

The Jaguar Visitor Centre, Solihull,
Jaguar Land Rover, Lode Lane,
Solihull, West Midlands, B92 8NW

КООРДИНАТИ ЗА САТЕЛИТНА НАВИГАЦИЯ НА АВТОМОБИЛНИЯ ПАРК:

N52º 26’ 12” W1º 45’ 30”

Преди да потеглите на път, проверете маршрута си.

ПЪТНИ УКАЗАНИЯ ОТ МАГИСТРАЛА M42, ПЪТЕН ВЪЗЕЛ 5

Карайте по околовръстното шосе на Солихъл; НЕ тръгвайте по изходната рампа за центъра на Солихъл. На първия светофар продължете напред (добре ще е да се престроите в дясната лента). На втория светофар завийте наляво по Yew Tree Lane. Известно време следвайте този път (името се променя на Damson Parkway), докато стигнете до мини детелина. На детелината продължете направо, за да влезете в Jaguar Land Rover през портал D2 и се обърнете към охраната в будката за по-нататъшни инструкции.

ПЪТНИ УКАЗАНИЯ ОТ МАГИСТРАЛА M42, ПЪТЕН ВЪЗЕЛ 6

Тръгнете по шосе A45 към Бирмингам. Карайте по шосе A45, докато стигнете първия светофар. На този светофар завийте наляво по Damson Parkway. Следвайте този път и минете през още един светофар, докато стигнете до мини детелина. На детелината завийте надясно, за да влезете в Jaguar Land Rover през портал D2 и се обърнете към охраната в будката за по-нататъшни инструкции.

Паркингът е безплатен.