Logo jaguar mobile

Опознайте Jaguar

Надникнете зад кулисите на новите свръхмодерни производствени мощности в Солихъл и станете свидетели на раждането на новия XE - най-усъвършенстваният спортен седан, който сме произвели досега.

Инвестиция от 1,5 милиарда британски лири преобрази Лоуд Лейн в едно от най-авангардните производствени съоръжения в света. Заводът, в който се изгражда изцяло новата архитектура с високо съдържание на алуминий и се извършва окончателното сглобяване на автомобила обхваща площ, равна на 22 футболни игрища, и е в състояние да произвежда по един XE от ново поколение на всеки 78 секунди.

КАК ДА СТИГНЕТЕ ДО ТАМ

АДРЕС

The Jaguar Visitor Centre, Solihull,
Jaguar Land Rover, Lode Lane,
Solihull, West Midlands, B92 8NW

КООРДИНАТИ ЗА САТЕЛИТНА НАВИГАЦИЯ НА АВТОМОБИЛНИЯ ПАРК:

N52º 26’ 12” W1º 45’ 30”

Преди да потеглите на път, проверете маршрута си.

ПЪТНИ УКАЗАНИЯ ОТ МАГИСТРАЛА M42, ПЪТЕН ВЪЗЕЛ 5

Карайте по околовръстното шосе на Солихъл; НЕ тръгвайте по изходната рампа за центъра на Солихъл. На първия светофар продължете напред (добре ще е да се престроите в дясната лента). На втория светофар завийте наляво по Yew Tree Lane. Известно време следвайте този път (името се променя на Damson Parkway), докато стигнете до мини детелина. На детелината продължете направо, за да влезете в Jaguar Land Rover през портал D2 и се обърнете към охраната в будката за по-нататъшни инструкции.

ПЪТНИ УКАЗАНИЯ ОТ МАГИСТРАЛА M42, ПЪТЕН ВЪЗЕЛ 6

Тръгнете по шосе A45 към Бирмингам. Карайте по шосе A45, докато стигнете първия светофар. На този светофар завийте наляво по Damson Parkway. Следвайте този път и минете през още един светофар, докато стигнете до мини детелина. На детелината завийте надясно, за да влезете в Jaguar Land Rover през портал D2 и се обърнете към охраната в будката за по-нататъшни инструкции.

Паркингът е безплатен.