Logo jaguar mobile
 • JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • Jaguar E‑PACE

  Изцяло новият E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

E‑PACE R-DYNAMIC

Дързък и уверен, с безпогрешно разпознаваем спортен стайлинг вътре и отвън.
CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 124* при механична трансмисия
Едва 147 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл л/100 км

До 4,7 при механична трансмисия
До 5,6 при автоматична трансмисия
 
*За моделите, оборудвани със 17-инчови алуминиеви джанти.

Уникална предна броня, покритие на предната решетка в цвят Gloss Black и покритие на екстериора от сатиниран хром добавят още по-голям чар. Вътре, перата за смяна на предавките* означават, че няма нужда да сваляте ръце от волана, за да смените предавката, а контурираните спортни седалки имат по-голяма странична опора. Двойният шев осигурява издръжливост, а контрастните цветове на конците допринасят за спортния интериорен стайлинг.

*Само при моделите с автоматична трансмисия.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА Конфигурирайте свой модел

ОТПРЕД

ОТПРЕД

ОТЗАД

ОТЗАД

ИНТЕРИОР

ИНТЕРИОР

E‑PACE R-DYNAMIC СТАНДАРТНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

17-инчови алуминиеви джанти Style 1037 с 10 спици

Предни LED фарове

Отопляеми странични огледала

Предни седалки с 8-степенно регулиране с текстилна тапицерия и контрастен шев

Touch Pro с 10-инчов екран

Аварийна спирачка, Камера за заден ход, Автопилот и Ограничител на скоростта, Асистент за придържане в лентата, Система за следене на състоянието на водача, Помощ при паркиране на преден и заден ход.

18-инчови алуминиеви джанти Style 5048 с 9 спици

LED предни фарове с отличителни дневни светлини

Отопляеми странични огледала с електрическо прибиране, автоматично затъмняване и светлини от долната страна

Предни седалки с 10-степенно регулиране с тапицерия от зърнеста кожа и контрастен шев

Touch Pro с 10-инчов екран, Connect Pro, Navigation Pro и пакет Smartphone

Освен стандартните системи в помощ на водача E‑PACE S е оборудван и с функция Разпознаване на пътните знаци, Адаптивен ограничител на скоростта и пакет Park.

19-инчови алуминиеви джанти Style 5050 с 10 спици

LED предни фарове с отличителни дневни светлини и Асистент за автоматично превключване на къси/дълги светлини

Отопляеми странични огледала с електрическо прибиране, автоматично затъмняване, функция за запаметяване и светлини от долната страна

Предни седалки с 14-степенно регулиране, функция за запаметяване и тапицерия от зърнеста кожа

Touch Pro с 10-инчов екран, Connect Pro, пакет Smartphone и Navigation Pro. Включва и отличната аудиосистема MeridianTM

Освен стандартните системи в помощ на водача InControl, E‑PACE R-Dynamic SE е оборудван и с функция Разпознаване на пътните знаци, Адаптивен ограничител на скоростта, пакет Park и пакет Drive. Пакет Park включва Помощ при паркиране на 360 градуса, Следене на трафика зад автомобила и Асистент за паркиране. Пакет Drive включва Адаптивен автопилот с функция Queue Assist, Аварийна спирачка при висока скорост и Асистент за следене на мъртвата точка на видимост.

20-инчови джанти Style 5051 с 5 двойни спици с покритие в цвят Satin Grey с ефект „диамант“

LED предни фарове с отличителни дневни светлини и Асистент за автоматично превключване на къси/дълги светлини

Отопляеми странични огледала с електрическо прибиране, автоматично затъмняване, функция за запаметяване и светлини от долната страна

Предни седалки с 18-степенно регулиране, функция за запаметяване и тапицерия от перфорирана кожа Windsor с контрастен шев

Touch Pro с 10-инчов екран, Connect Pro, пакет Smartphone и Navigation Pro. Включва и отличната аудиосистема MeridianTM и интерактивен дисплей за водача

Освен стандартните системи в помощ на водача InControl, E‑PACE R-Dynamic HSE е оборудван и с функция Разпознаване на пътните знаци, Адаптивен ограничител на скоростта, пакет Park и пакет Drive. Пакет Park включва Помощ при паркиране на 360 градуса, Следене на трафика зад автомобила и Асистент за паркиране. Пакет Drive включва Адаптивен автопилот с функция Queue Assist, Аварийна спирачка при висока скорост и Асистент за следене на мъртвата точка на видимост.

Конфигурирайте свой модел
Play

СПЕЦИФИКАЦИИ НА ДВИГАТЕЛЯ

Можете да избирате измежду 5 двигателя Ingenium - три дизелови и два бензинови. Всички те са оборудвани с технологията Stop/Start, имат олекотена алуминиева конструкция, произвеждат ниски вредни емисии и осигуряват нисък разход на гориво и безпроблемна мощност.

Вижте техническите характеристики

КОНФИГУРАТОР

Изберете измежду три различни варианта за спецификации и след това прибавете идеалната за вас комбинация от пакети, опции и аксесоари.

Конфигурирайте свой модел

ОПЦИИ И JAGUAR GEAR

Персонализирайте своя E‑PACE още повече, като добавите стил, практичност и функционалност с официалните опции и Jaguar Gear от местния дилър на Jaguar.

Вижте опции и аксесоари