Logo jaguar mobile
 • JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • Jaguar E‑PACE

  Изцяло новият E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

ПРАКТИЧНОСТ И БЕЗОПАСНОСТ

Където и да трябва да отидете, каквото и да трябва да вземете, E‑PACE е проектиран да транспортира вас и вашите спътници безпроблемно и комфортно - и най-важното, безопасно.

За оптимална безопасност E‑PACE е конструиран да включва редица функции, които не само да защитават вас и вашите спътници, но и активно да спомагат за избягване на катастрофи. Много повече от сбора на съставните им части, системите в помощ на водача на E‑PACE работят съвместно, за да направят шофирането по-лесно и по-безопасно.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

Play

ACTIVITY KEY

С опционалната гривна Activity Key можете да се наслаждавате на любимите си дейности и да държите автомобилния ключ на сигурно място в автомобила. За допълнително удобство можете да сложите Activity Key на китката си. Гривната е здрава и изцяло водоустойчива и ви позволява да участвате в редица дейности. Просто докоснете с гривната задната врата, за да заключите или отключите автомобила и да дезактивирате или активирате отново стандартния ключ.

Разгледайте

ЗАДНА ВРАТА, УПРАВЛЯВАНА С ЖЕСТОВЕ*

Задната врата, управлявана с жестове, дава възможност на водача да я отваря или затваря от бордюра, без да е нужно да докосва автомобила или дистанционното. Просто пъхнете крак под някой от задните хълбоци на автомобила и задната врата се отваря или затваря.
 
* Налична само ако е оборудвана опционалната Безключова система за достъп.

Повече

ВЗЕМЕТЕ ВАШИЯ СВЯТ С ВАС

Големи предмети могат лесно да се поберат в багажното отделение с максимална широчина от 1,3 метра, което улеснява пренасянето на сгъната в хоризонтално положение детска количка от E‑PACE. С максимален капацитет на багажника от 441 литра можете лесно да поместите два куфара със средни размери и три куфара с размери на ръчен багаж.

Повече

ФУНКЦИИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

Аварийна спирачка

Ако отчете опасност от сблъсък, E‑PACE издава звуков предупредителен сигнал за предстоящ сблъсък. Следват визуални предупреждения. Ако водачът не предприеме действие, системата задейства спирачките, за да смекчи евентуалния сблъсък. Тази система включва и сензори за наличие на пешеходци.
ВИЖТЕ ВИДЕО

Асистент за придържане в лентата

Засича неволно напускане на лентата и леко връща автомобила в неговата лента на движение.
ВИЖТЕ ВИДЕО

Следене на състоянието на водача

Засича признаци на сънливост на водача и предоставя ранно предупреждение, когато той се нуждае от почивка.
ВИЖТЕ ВИДЕО

Автопилот и Ограничител на скоростта

Автопилотът позволява на водача да поддържа текущата скорост на автомобила без необходимост от продължително използване на педала на газта, което спомага за намаляване на умората. Ограничителят на скоростта позволява на водача да зададе предварително максимална скорост, която автомобилът няма да превишава.

Помощ при паркиране на преден и заден ход

Прави маневрите по-лесни и по-безопасни – сензори в предната и задна броня се активират, когато водачът избере задна предавка. Докато паркирате, сензорният екран и звукови сигнали указват колко сте близо до дадено препятствие.

360° Пространствена камера*

Предоставя 360-градусов външен изглед на сензорния екран, подпомагайки различни маневри от паркиране до бордюр до влизане в и излизане от тесни паркоместа и кръстовища.

*Опционална характеристика.
ВИЖТЕ ВИДЕО

"Jaguar’s first compact SUV is a unique combination of striking looks, agility and dynamic driving. Create your perfect E‑PACE with our configurator.

1Included within SE and HSE Specification Packs or optional. Only available when optional auto-dimming power fold door mirrors are fitted. Automatic transmission only. 2Included within S, SE and HSE Specification Packs or optional. 3Only available when optional auto-dimming, power fold door mirrors are fitted."

МАТРИЧНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Опционалните матрични LED предни фарове включват системите Интелигентни дълги светлини (IHBA) и Адаптивни предни светлини (AFL). Като разделя дългите светлини на невидими вертикални ивици, IHBA увеличава максимално броя сегменти на дългите светлини около насрещния трафик за максимална видимост, като същевременно хвърля сянка пред насрещните автомобили за предотвратяване на заслепяването и оптимална безопасност. Анимирани мигачи спомагат за намаляване на времето, необходимо на останалите участници в движението да разпознаят избраната от вас посока на движение на автомобила.

ВЪЗДУШНА ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА ПЕШЕХОДЦИ

ВЪЗДУШНА ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА ПЕШЕХОДЦИ

В случай на сблъсък, сензори в бронята активират въздушна възглавница, скрита под предния капак. Капакът се отваря автоматично и външната въздушна възглавница се разгръща, за да предпази пешеходци или велосипедисти от контакт с предното стъкло.

ПАКЕТИ В ПОДКРЕПА НА ВОДАЧА

Адаптивен автопилот с функция Queue Assist

Поддържа безопасна дистанция с автомобила отпред. Ако автомобилът отпред спре напълно, вашият автомобил също ще спре. След като трафикът потегли отново, натиснете педала на газта и Адаптивният автопилот ще започне отново да следи автомобила пред вас.

Аварийна спирачка при висока скорост

Когато установи, че може да се случи потенциален челен сблъсък с друго превозно средство, системата предупреждава водача да натисне спирачката. Ако водачът не реагира, системата задейства спирачката, за да смекчи евентуалния сблъсък.

Асистент за следене на мъртвата точка на видимост

Ако автомобилът ви засече друго превозно средство в мъртвата ви точка на видимост, когато започнете да сменяте лентите, Асистентът за следене на мъртвата точка осигурява точно изчислен въртящ момент - насочвайки автомобила ви безопасно далеч от приближаващото превозно средство.

Следене на трафика зад автомобила

Предупреждава ви за превозни средства, пешеходци или други опасности, приближаващи от двете страни на автомобила ви. Системата ще ви предупреди с визуален и звуков сигнал, дори при намалена видимост.

Асистент за паркиране

Тази система улеснява успоредното и перпендикулярно паркиране, като управлява автомобила ви за заемане на паркомясто или излизане от него. Графики и предупреждения ви напътстват при маневрирането. Просто изберете подходящата предавка и контролирайте скоростта.

Помощ при паркиране на 360°

Сензори, разположени в различни части на автомобила, се включват автоматично, когато е избрана задна предавка. Системата може да се активира и ръчно. Докато паркирате, сензорният екран и звукови сигнали указват близостта ви до дадено препятствие.

Първият компактен SUV модел на Jaguar е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране. Създайте своя перфектен E‑PACE с нашия конфигуратор.

1Включен във вариантите за спецификации за моделите SE и HSE или опционален. Наличен е само с опционалните странични огледала с електрическо прибиране и автоматично затъмняване. Само при моделите с автоматична трансмисия. 2Включен във вариантите за спецификации за моделите S, SE и HSE или опционален. 3Наличен само с опционалните странични огледала с електрическо прибиране и автоматично затъмняване.

Конфигурирайте свой модел