Logo jaguar mobile
 • JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • Jaguar E‑PACE

  Изцяло новият E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

ОПЦИИ И JAGUAR GEAR

С изключителната колекция на Jaguar от опции и Jaguar Gear, можете да създадете най-добрия E‑PACE в света. Вашия.

Вашият E‑PACE с правилното оборудване ли е? От специализирани отделения за съхранение на вещи и премиум мокетни стелки до прецизно изработени алуминиеви джанти и спортни аксесоари за екстериора, можете да изберете от широка гама опции и Jaguar Gear, за да завършите външния вид на автомобила си.

Конфигурирайте свой модел Вижте аксесоарите

ПАКЕТИ С ЕКСТЕРИОРНИ ОПЦИИ

ПАКЕТ BLACK

Опционалният пакет Black прибавя драматичен щрих. Той включва предна решетка, странични въздуховоди и кантове на стъклата в цвят Gloss Black.

ПАКЕТИ С ИНТЕРИОРНИ ОПЦИИ

ПАКЕТ COLD CLIMATE

Внасяйки топлина през зимата, опционалният пакет Cold Climate включва отопляеми дюзи за чистачките, отопляемо предно стъкло, волан с облицовка от мека зърнеста кожа и функция за подгряване.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ JAGUAR GEAR

Придайте на своя E‑PACE индивидуален щрих. Открийте аксесоарите, които подхождат на начина ви на живот.

ФИКСИРАНИ СТРАНИЧНИ СТЕПЕНКИ

Страничните степенки улесняват качването и слизането от автомобила и подобряват достъпа до покрива. Характеристиките на дизайна включват емблема Jaguar, завършващи кантове от полирана неръждаема стомана и гумени релефни стелки, които допълват екстериорния стайлинг на автомобила.

ПОЛИРАНИ СТРАНИЧНИ ТРЪБИ

Странични тръби от силно полирана неръждаема стомана допълват екстериорния стил на автомобила.

СТРАНИЧНИ ВЪЗДУХОВОДИ ОТ КАРБОНОВИ ВЛАКНА

Странични електроуправляеми въздуховоди от висококачествени карбонови влакна осигуряват обновяване на стайлинга, вдъхновено от динамиката.

ОСВЕТЕНИ ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ПРАГОВЕ НА ВРАТИТЕ

Елегантни лайстни от неръждаема стомана за праговете на вратите на водача и пътника отпред. Светват, когато се отвори вратата на водача или пътника отпред. Подчертани са от мека фосфорна синя светлина. Клиентът може да избере едноцветен мотив сред одобрените шрифтове/надписи.

СПОРТНИ ПЕДАЛИ

Изработен от неръждаема стомана и гума, комплектът за педали се закрепва надеждно върху съществуващите педали, придавайки им модерен, спортен вид.

ЛУКСОЗНИ МОКЕТНИ СТЕЛКИ

Луксозен комплект персонализирани мъхести предни стелки с плътност 2 050 г/м2 с релефно лого Jaguar и кантове от набук. Премиум стелките представляват елегантен завършващ щрих за интериора.

НАПРЕЧНИ ПОКРИВНИ РЕЛСИ (ИЗИСКВАТ ПОКРИВНИ РЕЙКИ)

Напречните релси позволяват използването на широка гама аксесоари за пренасяне на багаж на покрива. Закрепващи се за фабрично монтираните покривни рейки, напречните релси на E‑PACE имат нов и уникален механизъм за бързо освобождаване, който позволява релсите да се монтират или свалят лесно без употребата на инструменти.

БАГАЖНИК ЗА ВЕЛОСИПЕДИ ЗА МОНТИРАНЕ НА ПОКРИВА

Заключващият се багажник за велосипеди се монтира лесно на покрива и може да пренася по един велосипед на стойка. Максимум три стойки могат да се монтират.

СПОРТНА ПОКРИВНА КУТИЯ

Просторна, заключваща се покривна кутия за багаж с вместимост 320 литра, предназначена за спортна екипировка, с размери 206x84x34 см.

CLICK AND PLAY

Click and Play е сваляща се поставка за таблет, която е налична за различни типове таблети и може лесно да се сложи под различни ъгли за по-голямо удобство в купето и забавление за пътниците на задните седалки.

CLICK AND HANG

Тази сваляща се закачалка за дрехи позволява да транспортирате ризи или сака без да ги мачкате. Тя включва и вградена кука за употреба извън автомобила.

УСТРОЙСТВО ЗА БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ В ПОСТАВКАТА ЗА ЧАША

Устройството за безжично зареждане на телефон в поставката за чаша позволява телефонът да се вижда, докато се зарежда, като използва пространството за поставка за чаша на централната конзола. Поставката побира телефони с широчина до 73 мм. Зарядното има LED индикатор, който показва кога телефонът се зарежда и се изключва, когато зареждането е приключило.

Първият компактен SUV модел на Jaguar е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране. Създайте своя перфектен E‑PACE с нашия конфигуратор.

Конфигурирайте свой модел Вижте аксесоарите