Logo jaguar mobile
Play

ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА

Осигурявайки изобилие от информация и развлечение, InControl е нашият пакет съвременни технологии, които свързват вас и вашия E‑PACE с външния свят.

InControl включва интуитивни и модерни интегрирани технологии, които дават възможност на всеки да извлече максималното от пътуването. 10-инчовият екран на системата Touch Pro в основата на централната конзола поддържа управление с жестове плъзгане и увеличаване с пръсти и предлага богато аудио-визуално забавление.

Конфигурирайте свой модел

TOUCH PRO

За да обогати усещането в автомобила, Touch Pro предлага до 4 начални екрана с възможност за персонализация, бързи реакции и гласово управление. Интерактивният страничен панел ви позволява да избирате от редица панели - така основната част на екрана може да се използва за навигация, докато страничният панел се използва за управление на телефона. Просто прекарайте пръст нагоре и надолу, за да превключвате между различните панели.

ПАКЕТИ INCONTROL

ПАКЕТ CONNECT PRO

За да усъвършенства още повече Touch Pro, опционалният пакет Connect Pro се състои от Smart Settings, 4G Wi-Fi точка за достъп и Navigation Pro. Създаден да подобри изживяването ви в автомобила и извън него, той ви гарантира, че вие и вашите спътници ще се наслаждавате на пътуването, като същевременно оставате свързани със света.

ПАКЕТ SMARTPHONE

Чрез технологията Jaguar InControl Apps, опционалният Smartphone пакет позволява оптимизирани за автомобила Ви апликации на Apple или Android да бъдат управлявани през инфотеймънт системата на E‑PACE, като в това число влизат Вашите контакти, календар и музика.Също така може да сваляте и огромно разнообразие от други апликации. Просто свържете Вашия смартфон чрез USB кабел.

REMOTE

Remote предоставя информация за автомобила и ви позволява да си взаимодействате с него дистанционно. Тази услуга включва Optimised Assistance, която предава вашето местонахождение и диагностични данни в случай на повреда, и SOS Emergency Call. Приложението Jaguar InControl Remote ви позволява също да проверявате нивото на гориво в резервоара дистанционно и дори да откривате автомобила си в претъпкан паркинг.

SECURE TRACKER*

Ако някой влезе с взлом в автомобила ви или се опита да го премести незаконно, опционалната функция Secure Tracker предупреждава автоматично вас и центъра за следене, спомагайки за локализиране и връщане на автомобила възможно най-бързо. Дори ако автомобилът ви е откраднат заедно с ключовете, можете да сигнализирате, като се обадите в колцентъра за проследяване чрез приложението Secure Tracker Smartphone.
 
*Налична само с Remote.

Play
Play

HEAD-UP ДИСПЛЕЙ

Опционалният Head-up дисплей извежда ключови данни за автомобила на предното стъкло. Той представя кристално ясни, цветни графики с висока резолюция, което ви позволява да виждате всички действия на водача и цялата информация с лекота.

ИНТЕРАКТИВЕН ДИСПЛЕЙ ЗА ВОДАЧА

ИНТЕРАКТИВЕН ДИСПЛЕЙ ЗА ВОДАЧА

Осигурявайки ви постоянно забавление, информация и свързаност, E‑PACE включва опционален 12,3-инчов интерактивен дисплей за водача с висока резолюция. Системата може да получава и прожектира информация за шофирането, данни от системите за активна безопасност и развлекателната система, включително навигация, телефон и медия.

АУДИОСИСТЕМА MERIDIAN™

Вдъхнете живот на музиката си с две аудиосистеми от британските аудио експерти Meridian. Превъзходната аудиосистема със съраунд звук Meridian с технология Trifield™ доставя цялата пълнота и яснота на живото изпълнение от 15 високоговорителя.

РАЗГЛЕДАЙТЕ АУДИОСИСТЕМА MERIDIAN

Първият компактен SUV модел на Jaguar е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране. Създайте своя перфектен E‑PACE с нашия конфигуратор.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ