• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

ПРАКТИЧНОСТ И БЕЗОПАСНОСТ

Където и да трябва да отидете, каквото и да трябва да вземете, E‑PACE е проектиран да транспортира вас и вашите спътници безпроблемно и комфортно - и най-важното, безопасно.

За оптимална безопасност E‑PACE е конструиран да включва редица функции, които не само да защитават вас и вашите спътници, но и активно да спомагат за избягване на катастрофи. Много повече от сбора на съставните им части, системите в помощ на водача на E‑PACE работят съвместно, за да направят шофирането по-лесно и по-безопасно.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

Play

ACTIVITY KEY

С опционалната гривна Activity Key можете да се наслаждавате на любимите си дейности и да държите автомобилния ключ на сигурно място в автомобила. За допълнително удобство можете да сложите Activity Key на китката си. Гривната е здрава и изцяло водоустойчива и ви позволява да участвате в редица дейности. Просто докоснете с гривната задната врата, за да заключите или отключите автомобила и да дезактивирате или активирате отново стандартния ключ.

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Някои от описаните функции може да зависят от пазара или от двигателя. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.

ЗАДНА ВРАТА, УПРАВЛЯВАНА С ЖЕСТОВЕ1

Опционалната задна врата, управлявана с жестове, дава възможност на водача да я отваря от бордюра, без да е нужно да докосва автомобила или дистанционното. Просто пъхнете крак под някой от задните хълбоци на автомобила и задната врата се отваря или затваря.

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Някои от описаните функции може да зависят от пазара или от двигателя. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.

ВЗЕМЕТЕ ВАШИЯ СВЯТ С ВАС

Големи предмети могат лесно да се поберат в багажното отделение с максимална широчина от 1,3 метра, което улеснява пренасянето на сгъната в хоризонтално положение детска количка от E‑PACE. С максимален капацитет на багажника от 577 литра можете лесно да поместите два куфара със средни размери и три куфара с размери на ръчен багаж.

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Някои от описаните функции може да зависят от пазара или от двигателя. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.

ФУНКЦИИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

АВАРИЙНА СПИРАЧКА

Ако отчете опасност от сблъсък, E‑PACE издава звуков предупредителен сигнал за предстоящ сблъсък. Следват визуални предупреждения. Ако водачът не предприеме действие, системата задейства спирачките, за да смекчи евентуалния сблъсък. Тази система включва и сензори за наличие на пешеходци.

ВИЖТЕ ВИДЕО

АСИСТЕНТ ЗА ПРИДЪРЖАНЕ В ЛЕНТАТА

Асистентът за придържане в лентата засича кога автомобилът неволно излиза от лентата и прилага коригиращ въртящ момент на волана, подтиквайки ви да насочите автомобила обратно в лентата.

ВИЖТЕ ВИДЕО

СЛЕДЕНЕ НА СЪСТОЯНИЕТО НА ВОДАЧА

Засича признаци на сънливост на водача и предоставя ранно предупреждение, когато той се нуждае от почивка.

ВИЖТЕ ВИДЕОАВТОПИЛОТ И ОГРАНИЧИТЕЛ НА СКОРОСТТААвтопилотът позволява на водача да поддържа текущата скорост на автомобила без необходимост от продължително използване на педала на газта, което спомага за намаляване на умората. Ограничителят на скоростта позволява на водача да зададе предварително максимална скорост, която автомобилът няма да превишава.

ПОМОЩ ПРИ ПАРКИРАНЕ НА ПРЕДЕН И ЗАДЕН ХОД


Прави маневрите по-лесни и по-безопасни – сензори в предната и задна броня се активират, когато водачът избере задна предавка. Докато паркирате, сензорният екран и звукови сигнали указват колко сте близо до дадено препятствие.

360° ПРОСТРАНСТВЕНА КАМЕРА2

Предоставя 360-градусов външен изглед на сензорния екран, подпомагайки различни маневри от паркиране до бордюр до влизане в и излизане от тесни паркоместа и кръстовища.
ВИЖТЕ ВИДЕО

МАТРИЧНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Опционалните матрични LED предни фарове включват системите Интелигентни дълги светлини (IHBA) и Адаптивни предни светлини (AFL). Като разделя дългите светлини на невидими вертикални ивици, IHBA увеличава максимално броя сегменти на дългите светлини около насрещния трафик за максимална видимост, като същевременно хвърля сянка пред насрещните автомобили за предотвратяване на заслепяването и оптимална безопасност. Анимирани мигачи спомагат за намаляване на времето, необходимо на останалите участници в движението да разпознаят избраната от вас посока на движение на автомобила.

ВЪЗДУШНА ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА ПЕШЕХОДЦИ<sup>3</sup>

ВЪЗДУШНА ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА ПЕШЕХОДЦИ3

В случай на сблъсък, сензори в бронята активират въздушна възглавница, скрита под предния капак. Капакът се отваря автоматично и външната въздушна възглавница се разгръща, за да предпази пешеходци или велосипедисти от контакт с предното стъкло.

ПАКЕТИ В ПОДКРЕПА НА ВОДАЧА

АДАПТИВЕН АВТОПИЛОТ С ФУНКЦИЯ QUEUE ASSIST

Ако автомобилът пред вас намали скоростта, Адаптивният автопилот автоматично намалява скоростта на Е-PACE, за да поддържа безопасна дистанция. Е-PACE ще се върне към предварително зададената скорост веднага щом пътят пред вас се разчисти. Ако автомобилът отпред спре напълно, функцията Queue Assist ще осъществи плавно спиране на Е-PACE. След като трафикът отново потегли, натиснете педала на газта и Е-PACE отново ще последва автомобила пред вас.

АСИСТЕНТ ЗА СЛЕДЕНЕ НА МЪРТВАТА ТОЧКА

Функцията Асистент за следене на мъртвата точка на видимост ви предупреждава за превозни средства в или бързо приближаващи мъртвата ви точка на видимост. Ако включите мигач в посоката на препятствието, предупредителният индикатор ще започне да мига, за да подчертае потенциалната опасност. Ако автомобилът ви засече друго превозно средство в мъртвата ви точка на видимост, когато започнете да сменяте лентите, системата ще насочи автомобила безопасно далеч от приближаващото превозно средство.

АВАРИЙНА СПИРАЧКА ПРИ ВИСОКА СКОРОСТ

Когато установи, че може да се случи потенциален челен сблъсък с друго превозно средство, системата предупреждава водача да натисне спирачката. Ако водачът не реагира, системата задейства спирачката, за да смекчи евентуалния сблъсък.

СЛЕДЕНЕ НА ТРАФИКА ЗАД АВТОМОБИЛА

Функцията Следене на трафика зад автомобила е особено полезна, когато излизате на заден ход от дадено паркомясто. Системата ви предупреждава за автомобили, пешеходци или други опасности, приближаващи от която и да е страна на автомобила. Тя ще ви предупреди с визуален и звуков сигнал, така че да знаете какво има зад вас, дори при намалена видимост.

АСИСТЕНТ ЗА ПАРКИРАНЕ

Асистентът за паркиране прави успоредното и перпендикулярното паркиране по-лесно от всякога, като насочва автомобила ви към подходящо място. Трябва само да изберете подходяща предавка и да контролирате скоростта на автомобила с педалите на газта и спирачката. Асистентът за паркиране може да ви помогне и да излезете от паркомясто, като премахва целия стрес от паркирането. Графики и съобщения ви насочват при маневрите.

ПОМОЩ ПРИ ПАРКИРАНЕ НА 360°

Функцията Помощ при паркиране на 360° ви дава пълна увереност, когато маневрирате в тесни пространства. Сензори, разположени в различни части на автомобила, се включват автоматично, когато е избрана задната предавка, или може да се активират ръчно, като на сензорния екран се появява графика, показваща изглед отгоре към автомобила. Докато паркирате, сензорният екран и звукови сигнали указват колко сте близо до дадено препятствие.

Първият компактен SUV модел на Jaguar е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране. Създайте своя перфектен E‑PACE с нашия конфигуратор.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
1 Стандартно оборудване на пакета със спецификации HSE. Налично, само ако е оборудвана опционалната Система за безключов достъп.
2 Налично само с опционалните странични огледала с електрическо прибиране и автоматично затъмняване. 
3 В зависимост от пазара. 
4 Включено в пакета със спецификации HSE или опционално. Налично само с опционалните странични огледала с електрическо прибиране и автоматично затъмняване. Само при моделите с автоматична трансмисия. 
5 Включено в пакетите със спецификации SE и HSE или опционално. 

Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато е безопасно. Водачите трябва по всяко време да са сигурни, че автомобилът е под техен контрол.