• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

Play

ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА

Осигурявайки изобилие от информация и развлечение, InControl е нашият пакет съвременни технологии, които свързват вас и вашия E‑PACE с външния свят.

InControl включва интуитивни и модерни интегрирани технологии, които дават възможност на всеки да извлече максималното от пътуването. 10-инчовият екран на системата Touch Pro в основата на централната конзола поддържа управление с жестове плъзгане и увеличаване с пръсти и предлага богато аудио-визуално забавление.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

TOUCH PRO

За да обогати усещането в автомобила, Touch Pro предлага до 4 начални екрана с възможност за персонализация, бързи реакции и гласово управление. Интерактивният страничен панел ви позволява да избирате от редица панели - така основната част на екрана може да се използва за навигация, докато страничният панел се използва за управление на телефона. Просто прекарайте пръст нагоре и надолу, за да превключвате между различните панели.

ФУНКЦИИ НА INCONTROL

ПАКЕТ CONNECT PRO1

За да усъвършенства още повече Touch Pro, опционалният пакет Connect Pro2 се състои от Pro Services и 4G Wi-Fi точка за достъп, Интелигентни настройки и Navigation Pro. Слушайте любимата си музика, радио и подкасти в движение. Всичко това без смартфона ви. Свържете акаунтите си в Deezer и TuneIn към портала InControl и ще имате директен достъп до медийните си файлове от сензорния екран на автомобила.

INCONTROL APPS2

Опционалната технология InControl Apps позволява на оптимизираните за автомобил приложения на вашия смартфон с Apple или Android да бъдат управлявани чрез сензорния екран на E-PACE, включително контактите, календара и музикалния ви плейър. Просто свържете смартфона си с USB кабел.

ИНТЕЛИГЕНТНИ НАСТРОЙКИ3

Автоматично идентифицирайки всеки водач чрез ключа и телефона му, опционалната функция Интелигентни настройки може да избере предпочитани позиции на седалката и огледалото за обратно виждане и да възпроизведе любимите ви медийни файлове в началото на всяко пътуване. Функцията Интелигентни настройки може също така да научи и автоматизира тези предпочитания на базата на навиците и миналите ви обичайни действия.

REMOTE4

Remote предоставя информация за автомобила и ви позволява да си взаимодействате с него дистанционно. Тази услуга включва Optimised Assistance, която предава вашето местонахождение и диагностични данни в случай на повреда, и SOS Emergency Call. Приложението Jaguar InControl Remote ви позволява също да проверявате нивото на гориво в резервоара дистанционно и дори да откривате автомобила си в претъпкан паркинг.

SECURE TRACKER5

Ако някой влезе с взлом в автомобила ви или се опита да го премести незаконно, опционалната функция Secure Tracker предупреждава автоматично вас и центъра за следене, спомагайки за локализиране и връщане на автомобила възможно най-бързо. Дори ако автомобилът ви е откраднат заедно с ключовете, можете да сигнализирате, като се обадите в колцентъра за проследяване чрез приложението Secure Tracker Smartphone.

CLICK AND GO

С опционалното интегрирано приспособление Click and Go пътниците на задните седалки могат да използват таблетите си без да ги държат през цялото пътуване. С опростен механизъм на закрепване и USB зарядно отзад пътниците могат да се забавляват, докато устройството им се зарежда.

Play
Play

HEAD-UP ДИСПЛЕЙ

Опционалният Head-up дисплей извежда ключови данни за автомобила на предното стъкло. Той представя кристално ясни, цветни графики с висока резолюция, което ви позволява да виждате всички действия на водача и цялата информация с лекота.

ИНТЕРАКТИВЕН ДИСПЛЕЙ ЗА ВОДАЧА<sup>6</sup>

ИНТЕРАКТИВЕН ДИСПЛЕЙ ЗА ВОДАЧА6

Осигурявайки ви постоянно забавление, информация и свързаност, E‑PACE включва опционален 12,3-инчов интерактивен дисплей за водача с висока резолюция. Системата може да получава и прожектира информация за шофирането, данни от системите за активна безопасност и развлекателната система, включително навигация, телефон и медия.

АУДИОСИСТЕМА MERIDIAN™7

Вдъхнете живот на музиката си с две опционални аудиосистеми от британските аудио експерти Meridian™. Превъзходната аудиосистема със съраунд звук Meridian с технология Trifield™ доставя цялата пълнота и яснота на живото изпълнение. С 14 високоговорителя и 1 субуфер тази аудиосистема осигурява най-добрия звук.

РАЗГЛЕДАЙТЕ АУДИОСИСТЕМА MERIDIAN

Първият компактен SUV модел на Jaguar е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране. Създайте своя перфектен E‑PACE с нашия конфигуратор.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

1 Пакетът Connect Pro съдържа абонаментни услуги, които могат да бъдат удължени след първоначалния срок, препоръчан от вашия търговец на Jaguar/Land Rover. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана във всички локации. Онлайн функционалността и Wi-Fi свързаността зависят от инсталирането на микро SIM карта с подходящ договор за ползване на данни.
2 Стандартно оборудване за пакетите със спецификации S, SE и HSE.
3 Налично само с с пакета Connect Pro.
4 Remote съдържа абонаментни услуги, които могат да бъдат удължени след първоначалния срок, препоръчан от вашия търговец на Jaguar.
5 Secure Tracker е абонаментна услуга, която може да бъде удължена след първоначалния срок, препоръчан от вашия търговец на Jaguar.
6 Стандартно оборудване на пакета със спецификации HSE.
7Аудиосистемата Meridian с мощност 380 W е стандартно оборудване за пакетите със спецификации SE и HSE.

Meridian е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd. Trifield и устройството „three fields“ е търговска марка на Trifield Productions Ltd.

InControl съдържа абонаментни услуги, които могат да бъдат удължени след първоначалния срок, препоръчан от вашия търговец на Jaguar. Функциите на InControl, опциите и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия за вашата държава. Информацията и изображенията, изведени във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на актуализации на софтуера, контрол на версиите и други системни/визуални промени, в зависимост от избраните опции. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана във всички локации. InControl Apps и Remote App трябва да се изтеглят от Apple/Play Store. Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато е безопасно. Водачите трябва по всяко време да са сигурни, че автомобилът е под техен контрол.