• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

Play

ЕКСТЕРИОР

В профил извитата линия на покрива на E-PACE преминава плавно в спойлер, разположен върху силно скосено задно стъкло.

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Някои от описаните функции може да зависят от пазара или от двигателя. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.

В профил извитата линия на покрива на E‑PACE преминава плавно в спойлер, разположен върху силно скосено задно стъкло. Опционални 21-инчови алуминиеви джанти подчертават още повече спортния характер на E‑PACE. Отзад задните full LED светлини осигуряват характерна светлинна идентификация през нощта.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

E‑PACE

E‑PACE поставя твърд акцент върху модерния лукс.

E‑PACE R‑DYNAMIC

Дързък и уверен, с безпогрешно разпознаваем спортен стайлинг вътре и отвън.

ПАНОРАМЕН ПОКРИВ

Изберете опционалния фиксиран панорамен стъклен покрив, за да изпълните интериора на вашия E‑PACE със светлина и да подсилите усещането за простор. Внасящ външния свят в купето, той предлага на всеки великолепни гледки към небето.

LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

За впечатляващо присъствие на пътя E‑PACE включва външни, обгръщащи автомобила LED светлини. LED светлините са създадени да работят в рамките на целия експлоатационен срок на автомобила и са по-горивно-икономични, тъй като използват по-малко енергия. Опционалните матрични LED предни фарове включват отличителни дневни светлини, адаптивни фарове и предни и задни анимирани мигачи. Задните анимирани мигачи са налични и като опция с LED предни фарове и LED предни фарове с отличителни дневни светлини, които намаляват времето, необходимо на останалите участници в движението да разберат желаната посока на движение.

21-ИНЧОВИ ДЖАНТИ*

21-ИНЧОВИ ДЖАНТИ*

Налична е гама опции за джанти за подчертаване на спортния характер на E‑PACE още повече. Изберете от богатата гама съвременни и динамични дизайни и размери до 21 инча. Тези джанти изискват автомобила да е оборудван с автоматична трансмисия и система Адаптивна динамика. Наличността на тази характеристика зависи от силовия агрегат.

Първият компактен SUV модел на Jaguar е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране. Създайте своя перфектен E‑PACE с нашия конфигуратор.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

* Налично, само когато е избрана опцията Адаптивна динамика.