• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

Play

ДИНАМИКА ПРИ ШОФИРАНЕ

Благодарение на усъвършенствана динамика на шофиране и финес, всяко пътуване в E‑PACE е удоволствие.

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Някои от описаните функции може да зависят от пазара или от двигателя. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.

Балансиран и откликващ в завоите, E‑PACE реагира бързо и точно на командите на водача.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Play

ВОЗИЯ И УПРАВЛЕНИЕ НА JAGUAR

Шасито на E‑PACE е разработено да осигурява пъргава и усъвършенствана динамика при движение по пътна настилка. Компонентите на алуминиевото шаси са използвани за подобряване на характеристиките на окачването чрез увеличаване на здравината му. За увеличаване на комфорта на возията E‑PACE има напълно независима система на окачване с дизайн на задното окачване тип multi-link.


Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Някои от описаните функции може да зависят от пазара или от двигателя. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.

ЗАДВИЖВАНЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕЛА

За постигане на динамика при най-различни условия системата за задвижване на всички колела (AWD) управлява интелигентно разпределението на въртящия момент между предната и задна ос. Въртящият момент на задвижването е балансиран между двете оси за максимално използване на наличното сцепление от четирите гуми.

АКТИВНО ЗАДВИЖВАНЕ 1

За по-голяма пъргавина системата Активно задвижване оптимизира сцеплението и предлага управление, характерно при задвижване на задните колела. Системата позволява до 100% от въртящия момент на задвижването на задната ос да се разпределя на всяко задно колело в зависимост от наличното сцепление.

Показаният модел е E-PACE S в цвят Borasco Grey. Някои от описаните функции може да са опционални и да зависят от пазара или от двигателя. Консултирайте се с вашия местен търговец на Jaguar за повече подробности.

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL2

Системата All Surface Progress Control (ASPC) ви дава допълнителна увереност при хлъзгава пътна настилка. Тя представлява автопилот за ниски скорости, който помага на E‑PACE да се справя със ситуации на слабо сцепление при всякакви метеорологични условия и ви позволява да се съсредоточите върху кормилното управление.

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Някои от описаните функции може да зависят от пазара или от двигателя. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.

ДВИГАТЕЛИ И ТРАНСМИСИИИ

От мощност и истинско удоволствие от шофирането до разход на гориво и финес, има гама двигатели Ingenium за всеки Jaguar E‑PACE. Осигурявайки оптималната предавка във всеки един момент и увеличавайки максимално икономията на гориво и ускорението, 9-степенната автоматична трансмисия на E‑PACE е бързо откликваща и плавна. За още по-голямо участие на водача и по-нисък разход на гориво изберете 6-степенната механична трансмисия.

СЕМЕЙСТВОТО ДВИГАТЕЛИ INGENIUM

СЕМЕЙСТВОТО ДВИГАТЕЛИ INGENIUM

Нашите изцяло алуминиеви двигатели Ingenium с ниско триене имат твърди цилиндрови блокове и двойни балансиращи валове, за да осигурят присъщо ниски нива на вибрации за плавна ежедневна динамика. Всички двигатели са оборудвани с технологията Stop/Start* и интелигентно регенеративно зареждане – събиращо кинетична енергия от спирачното усилие, за да зареди акумулатора – за максимална икономичност, особено при шофиране в градски условия.

*В зависимост от пазара

БЕНЗИНОВ ДВИГАТЕЛ INGENIUM

БЕНЗИНОВ ДВИГАТЕЛ INGENIUM

Бензиновите двигатели Ingenium на E‑PACE използват свръхмодерни иновации като системата за непрекъснат променлив ход на всмукателните клапани, за да подобрят всеки аспект на динамиката, разхода на гориво и да спомогнат за намаляване на CO2 емисиите.

ДИЗЕЛОВ ДВИГАТЕЛ INGENIUM

ДИЗЕЛОВ ДВИГАТЕЛ INGENIUM

За плавна, ежедневна динамика алуминиевите дизелови двигатели Ingenium с ниско триене на E‑PACE включват усъвършенствана технология на турбокомпресора за висок въртящ момент в целия обхват на оборотите и реактивност, която е универсална, прогресивна и намалява забавянето.

ДИНАМИКА НА ЗАДВИЖВАНЕ

ПРОГРАМИРУЕМА ДИНАМИКА3

За да увеличи още повече финеса и комфорта или динамиката на автомобила, опционалната функция Програмируема динамика ви позволява да персонализирате настройките на подаването на газ, точките за смяна на предавките и управлението на волана на E‑PACE, за да отговарят на вашите нужди на шофиране.

АДАПТИВНА ДИНАМИКА4

Опционалната система Адаптивна динамика осигурява прецизна динамика и мека возия, като следи позицията на колелата и движенията на каросерията. Електроуправляемите амортисьори се регулират, за да оптимизират настройките на окачването и да осигурят оптимален баланс между комфорт, финес и пъргавина във всеки един момент.

JAGUARDRIVE CONTROL

За персонализирано изживяване при шофиране JaguarDrive Control ви дава възможност да изберете режими Normal, Eco, Dynamic или Winter, като всеки от тях променя едва забележимо управлението на волана и подаването на газ. 

МЕХАНИЧНИ ИЛИ АВТОМАТИЧНИ ТРАНСМИСИИ

9-степенната автоматична трансмисия на E‑PACE е с много бързи реакции, плавна и ефективна, осигурявайки бърза смяна на предавките за ускорение без усилие. За още по-голямо участие на водача и по-нисък разход на гориво, олекотената високо усъвършенствана 6-степенна механична трансмисия предоставя плавна и бърза смяна на предавките.

Първият компактен SUV модел на Jaguar е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране. Създайте своя перфектен E‑PACE с нашия конфигуратор.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
1 Налично само с двигатели D240 и P300. 
2 Само за автомобили с автоматична трансмисия. 
3 Не е налично с D150 или механична трансмисия. 
4 Не е налично с D150, механична трансмисия и 17-инчови алуминиеви джанти.