Logo jaguar mobile
 • JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • Jaguar E‑PACE

  Изцяло новият E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

Play

ЕКСТЕРИОР

Показаният модел е E‑PACE First Edition. 12,3-инчовият интерактивен дисплей за водача не е наличен при този модел. Някои от описаните функции може да зависят от пазара или от двигателя. Консултирайте се с вашия местен дилър на Jaguar за повече подробности

В профил извитата линия на покрива на E‑PACE преминава плавно в спойлер, разположен върху силно скосено задно стъкло. Опционални 21-инчови алуминиеви джанти подчертават още повече спортния характер на E‑PACE. Отзад задните full LED светлини осигуряват характерна светлинна идентификация през нощта. 

Конфигурирайте свой модел
E-Pace

E-Pace

E‑PACE R-DYNAMIC

E‑PACE R-DYNAMIC

ПАНОРАМЕН ПОКРИВ

Изберете опционалния фиксиран панорамен стъклен покрив, за да изпълните интериора на вашия E‑PACE със светлина и да подсилите усещането за простор. Внасящ външния свят в купето, той предлага на всеки великолепни гледки към небето.

ПРЕДНИ LED ФАРОВЕ

ПРЕДНИ LED ФАРОВЕ

За впечатляващо присъствие на пътя, E‑PACE включа външни, обгръщащи автомобила LED светлини. LED светлините са създадени да работят в рамките на целия експлоатационен срок на автомобила и са по-горивно-икономични, тъй като използват по-малко енергия. Опционалните матрични лазерни LED предни фарове са налични с Анимирани мигачи, което намалява времето, необходимо на останалите участници в движението да разпознаят избраната от водача посока на движение на автомобила.

21-ИНЧОВИ ДЖАНТИ

21-ИНЧОВИ ДЖАНТИ

Налична е гама опции за джанти за подчертаване на спортния характер на E‑PACE. Изберете от богата селекция от съвременни и динамични дизайни и размери до 21 инча*.

*Неналични преди да бъде уточнено.

Първият компактен SUV модел на Jaguar е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране. Създайте своя перфектен E‑PACE с нашия конфигуратор.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ