• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

ОТГОВОРНОСТ

Преглед

Нашата цел е да произведем най-изумителния високоскоростен автомобил в света с понижен отпечатък върху околната среда през целия му експлоатационен цикъл.

Ключът тук са иновациите. Използваме усъвършенствани материали и интелигентни технологии, за да оползотворим максимално ресурсите и постоянно да съблюдаваме правните и регулаторни изисквания. Разработването на технологията за олекотена автомобилна конструкция е само един пример за това как успяхме да понижим CO2 емисиите и да продължим да осигуряваме водеща в класа динамика.

Заедно с водещите в автомобилната индустрия наши общностни и образователни партньорства, постиженията ни бяха признати от водещата в индустрията организация за Корпоративна отговорност на бизнес в общността (BiTC), а през 2013 г. на Jaguar Land Rover бе присъдена титлата "Най-отговорна компания на годината".