• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

ОТГОВОРНОСТ

Отговорност към опазването на околната среда

Подходът ни за експлоатационния цикъл

към опазването на околната среда ни дава възможност да осмислим цялостното въздействие върху околната среда на нашите продукти и дейност на всички нива и ни посочва в кои области можем да се стремим към понижение на това въздействие.

Например, поставили сме си за цел да понижим изхвърлените от ауспуха вредни CO2 емисии в общия ни европейски автопарк с 25% до 2015 г. "Оценката на експлоатационния цикъл" оценява и информира всяко решение, което вземаме и ни дава насоки за новите автомобилни концепции и технологии, които понижават теглото на автомобила, подобряват неговата аеродинамика и намаляват разхода му на гориво, за да успеем да постигнем поставената цел.

Нашият инструмент за "Оценката на експлоатационния цикъл" ни помогна и да понижим работните CO2 емисии на нашите автомобили с 21% от 2007 г. насам. Новият ни завод за производство на двигатели на стойност 500 милиона британски лири е само един от примерите за осъществяването на този подход към експлоатационния цикъл.