• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

ОТГОВОРНОСТ

Глобална корпоративна социална отговорност

Като бизнес, който мисли за бъдещето, ние се ангажираме да играем активна роля в общностите, в които развиваме дейността си.

Винаги се стремим да създаваме и поддържаме отлични взаимоотношения с общността и да упражняваме положително въздействие. Именно затова инвестираме значителни ресурси в справянето с важни проблеми, засягащи както нашите общности, така и компанията ни.

Глобалната програма на Jaguar Land Rover за корпоративна социална отговорност беше драстично преструктуриране, за да създаде възможности за 12 милиона души в нашите местни и глобални общности до 2020 г. Тя функционира чрез проекти в области като образование, дизайн, технологии и таланти, опазване на околната среда, хуманитарни и здравни инициативи.

Това е дългосрочен ангажимент. Тъй като разширяваме производството си в нови територии като Китай, амбицията ни е участието ни в общността да играе ключова роля в нашата бизнес стратегия.