Driven by data. Inspired by you.
СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА В АМСТЕРДАМ

Британската певица и създателка на текстове Дуа Липа си колаборира с Jaguar за създаване на музика по изцяло нов начин. Комбинирайки иновативния софтуер на Jaguar с преживяването си покрай шофирането на новия I‑PACE, тя създаде ексклузивен ремикс на нейното най-скорошно парче "Want to". За съвсем кратко време след официалното й изпълнение в Амстердам, песента се превърна в най-слушания ремикс в историята.

Заедно ние поставяме началото. Бъдете част от него.

Следвайте нашите социални канали за да разберете какво предстои да се случи.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
НОВ ВИД ПЕСЕН

Музиката прави всяко шофиране индивидуално и уникално. В колаборация с Дуа Липа, ние преминахме една стъпка напред. Използвайки високотехнологичния софтуер на Jaguar, тя създаде ексклузивен ремикс на нейното най-скорошно парче "Want to" докато управляваше новия Jaguar I‑PACE. Интелигентните сензори на автомобила успяха да извлекат информация за стила на шофиране на Дуа Липа - от начина й на ускоряване до потреблението на електическа енергия - и използваха тази информация за да повлияят на парчето.

yt:iflSTk7MibA
РЕМИКСЪТ НА "WANT TO"?

Нямаш нужда от ритъм когато имаш правилния алгоритъм.
Сега ние предизвикваме феновете по целия свят да създават свои персонализирани ремикси използвайки собствена информация - от начина на тяхното шофиране, песните, които слушат или създавайки ритъм от мобилните си устройства.
Възможно е да бъдат създадени над милион различни ремикси от огромното разнообразие от музика - хип-хоп, оркестрална, поп, drum & bass и др.
Само с няколко клика можете да споделите вашето произведение на изкуството с целия свят. Не забравяйте да използвате тага #thepace

СЪЗДАЙТЕ СВОЯ РЕМИКС СЕГА
ЗВЕЗДНИЯТ ВЪЗХОД НА ДУА ЛИПА
„Никога не разчитай на план Б“ - това е стратегията, възприета от Дуа Липа - британка от косоварски произход, за да успее в музикалната индустрия.
ЕЛЕКТРИЧЕСКА РЕВОЛЮЦИЯ
Когато Томас Паркър създал първия в света сериен електрически автомобил през 1884 г., той едва ли си е представял, че ще измине повече от век, преди електрификацията да разтърси автомобилната индустрия.
ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ СЪС СЕМЕЙСТВО PACE

Семейството на Pace носи същината на Jaguar и я съчетава с практичността, за да създаде гама SUV модели като никоя друга. Всеки модел съдържа новаторски технологии и иновации, които придават на всеки автомобил негова собствена индивидуалност.

I‑PACE

Представяме ви първия изцяло електрически мощен SUV на Jaguar. Като всеки Jaguar той създава усещане на пътя като никой друг автомобил. Фактът, че е изцяло електрически, не променя това ни най-малко. Както може да се очаква, никакъв компромис не е допуснат с възможностите или динамичните показатели. Конструиран от нулата, новият Jaguar I‑PACE е истински електрически автомобил с батерия (BEV - Battery Electric Vehicle). Въодушевяващ на външен вид и при шофиране, Jaguar I‑PACE е върховият изцяло електрически мощен SUV.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
E‑PACE

E‑PACE е първият компактен SUV на Jaguar. Този способен, добре изглеждащ автомобил е уникално съчетание от добър външен вид, пъргавина и динамично шофиране. С фокусиран върху водача кокпит, разположен в сърцевината на фокусиран върху семейството интериор, E‑PACE добавя ежедневна практичност към удоволствието от динамиката, с което е известен Jaguar. Никога досега не е имало компактен SUV като този.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
F‑PACE

Нашият луксозен мощен SUV съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност. Технологически усъвършенстван до самата си същност, F‑PACE спомага за вашата безопасност, свързаност и забавление. Той е еталонът за динамични възможности и прави ежедневното шофиране невероятно удоволствие за вас и вашето семейство.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ