Logo jaguar mobile

РАБОТИЛНИЦА JAGUAR HERITAGE

РАБОТИЛНИЦА JAGUAR HERITAGE

Компанията Jaguar е поела ангажимент да осигурява постоянни експертни грижи за всички свои класически автомобили. Новата Работилница Jaguar Heritage е регистриран одобрен сервизен център, който предоставя проверки на състоянието, сервизно обслужване, ремонти, обновяване и съвети за всички класически модели, произведени от нас през годините и издържали проверката на времето.

Кой друг притежава по-добра квалификация, за да прибави стойност към вашия Jaguar, от самата компания Jaguar?

Работилницата Heritage се намира в историческия ни завод в Браунс Лейн в графство Ковънтри, Великобритания, открит първоначално за производство на новия олекотен E-type – първият пресъздаден модел, излязъл от Работилница Jaguar Heritage – на по-малко от стотина метра от мястото, където са били сглобявани първите такива автомобили през 1963 г.

Пълното гаранционно обслужване от Работилница Heritage се документира в приложена сервизна книжка на Jaguar, или се поставя специален печат в съществуващите сервизни книжки: предлагат се и фотографии със студийно качество. Всички процедури се извършват от инженерни специалисти на Jaguar, които ви осигуряват увереността за пълно сервизно обслужване, одобрено от Jaguar – гарантирана защита на инвестиционната стойност. Дори паркирането на автомобилите се извършва експертно.

Възможностите на Работилница Heritage далеч надхвърлят сервизното обслужване. Със способността да създаде чисто нови олекотени модели E-type от нулата, тя предлага индивидуално приспособени, напълно гарантирани услуги по поддръжка, ремонт и обновяване на всеки автомобил Jaguar.

Работилница Jaguar Heritage прибира и доставя автомобили за сервизно обслужване, ремонт и обновяване от и до всяка точка във Великобритания или, ако клиентите са от чужбина, до всяко британско летище или пристанище.

Опитните инженери в нашата Работилница Heritage са готови да ви помогнат да съхраните и обновите класическите автомобили Jaguar от цял свят.

За по-подробна информация:
Позвънете на телефон 0203 601 1255 или изпратете имейл на адрес heritage@jaguar.com