• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

ФОНДЪТ HERITAGE

ФОНДЪТ HERITAGE НА JAGUAR - СЪХРАНЕНИЕ НА ЛЕГЕНДАТА

Фондът Heritage на Jaguar съхранява богатото наследство на Jaguar Cars Ltd. Освен че поддържа безценната колекция на Jaguar от исторически автомобили, Фондът отговаря и за съхранението на обширния архив на Jaguar от фирмени документи, артефакти и производствени данни за някои от най-желаните автомобили, създавани някога.

ГЛАВНА ДВИЖЕЩА АМБИЦИЯ

Създаден за нацията през 1983 г., Фондът Jaguar Daimler Heritage е регистрирана образователна организация с благотворителна цел - да съхрани богатото наследство на Jaguar Cars Limited и всички предшестващи ги марки, между които Swallow, SS, Daimler и Lanchester. Главната цел на Фонда е да събира и съхранява автомобили и артефакти от миналото и настоящето, които са свързани и отразяват историята, индустриалното развитие и общественото въздействие на Jaguar и свързаните с тях дружества.

ВЪЗКРЕСЯВАНЕ НА ЛЕГЕНДИТЕ

Фондът съхранява колекция от над 140 исторически автомобила, много от които можете да видите по събития из цяла Европа, с постоянни изложбени зали в Музея на транспорта в Ковънтри и Heritage Motor Centre в Гейдън - и двата се намират във Великобритания.