Logo jaguar mobile

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ JAGUAR HERITAGE

Резервни чати Jaguar Heritage

Осигуряваща оригинални части за класически модели Jaguar на хиляди клиенти по цял свят, основната цел на Резервни части Jaguar Heritage е да предостави най-доброто обслужване и висококачествени оригинални продукти на клиентите, които държат изключително много на старите автомобили.

Всички резервни части се произвеждат по точни спецификации на Jaguar от оригиналните доставчици, когато това е възможно. Освен това се използват автентични чертежи и инструменти на Jaguar, което гарантира, че частите са оригинални.

Резервни части Jaguar Heritage държи на склад резервни части, аксесоари и консумативи за следните модели Jaguar и Daimler: X300 (6 и 12-цилиндрови), XJS, XJ12 серия 3, XJ6, XJ8 (X308) и XJ12 XJ40 (XJ81) и Daimler Limousine модели до 1992 г., а през 2015 г. към гамата резервни части Heritage се прибавиха и моделите XK8/R (X100).

В подкрепа на глобалното разпространение на автомобилите Jaguar, Резервни части Jaguar предлага многоезични каталози на Jaguar и онлайн система за поръчки, с над 22 000 референтни номера за авточасти с приложени диаграми, замени и информация за попълване на формуляри.

Целта на Резервни части Jaguar е да осигури същото високо ниво на обслужване и висококачествени оригинални продукти, на което се радват собствениците на чисто новите автомобили Jaguar. С използването на оригинални резервни части Jaguar, доставени директно от Jaguar, собствениците на старите автомобили ще могат много по-дълго да ползват автомобилите си на пътя, уверени, че всички прецизни части функционират възможно най-ефикасно и ефективно.

Или се свържете с нас директно на телефон 02476 565708 или на електронен адрес: hparts@jaguar.com