• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ JAGUAR HERITAGE

Резервни части Jaguar Heritage

Осигуряваща оригинални части за класически модели Jaguar на хиляди клиенти по цял свят, основната цел на Резервни части Jaguar Heritage е да предостави най-доброто обслужване и висококачествени оригинални продукти на клиентите, които държат изключително много на старите автомобили.

Всички резервни части се произвеждат по точни спецификации на Jaguar от оригиналните доставчици, когато това е възможно. Освен това се използват автентични чертежи и инструменти на Jaguar, което гарантира, че частите са оригинални.

Резервни части Jaguar Heritage държи на склад резервни части, аксесоари и консумативи за следните модели Jaguar и Daimler: X300 (6 и 12-цилиндрови), XJS, XJ12 серия 3, XJ6, XJ8 (X308) и XJ12 XJ40 (XJ81) и Daimler Limousine модели до 1992 г., а през 2015 г. към гамата резервни части Heritage се прибавиха и моделите XK8/R (X100).

В подкрепа на глобалното разпространение на автомобилите Jaguar, Резервни части Jaguar предлага многоезични каталози на Jaguar и онлайн система за поръчки, с над 22 000 референтни номера за авточасти с приложени диаграми, замени и информация за попълване на формуляри.

Целта на Резервни части Jaguar е да осигури същото високо ниво на обслужване и висококачествени оригинални продукти, на което се радват собствениците на чисто новите автомобили Jaguar. С използването на оригинални резервни части Jaguar, доставени директно от Jaguar, собствениците на старите автомобили ще могат много по-дълго да ползват автомобилите си на пътя, уверени, че всички прецизни части функционират възможно най-ефикасно и ефективно.

Или се свържете с нас директно на телефон 02476 565708 или на електронен адрес: hparts@jaguar.com