• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

JAGUAR HERITAGE

JAGUAR HERITAGE

Ние вярваме, че любовта към класиката трябва да бъде вечна, затова програмата Jaguar Heritage е посветена на подкрепата за собствениците на историческите модели Jaguar. От всеобхватно сервизно обслужване до изработка на резервни части, които вече не се произвеждат - ние се ангажираме да ви помогнем с ремонта, съхранението и обновяването на вашия непреходен Jaguar. Освен това пресъздаваме класически Heritage автомобили, и олекотеният E-type е първи в тази програма по два показателя - нашият пръв модел от серията и първият автомобил, който се произвежда в Работилницата Heritage в Браунс Лейн. А сега можете лично да се насладите на колекцията Jaguar Heritage, благодарение на нашата гама от пробни обиколки "Driving Experiences" в съоръжението на Jaguar Fen End.

КОЛЕКЦИЯ JAGUAR HERITAGE

Jaguar притежава над 500 класически британски автомобила, придобити от Джеймс Хъл през 2014 г. Между тях са 130 автомобила Jaguar, като най-старите датират още от ранните дни на компанията Swallow Side Car.