• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

HERITAGE DRIVING

HERITAGE DRIVING - ТАМ, КЪДЕТО ЛЕГЕНДИТЕ ОЖИВЯВАТ

"Heritage Driving" е уникалната програма с изживявания за запалените почитатели на Jaguar. За първи път отваряме вратите (и оставяме ключа в контакта) към една уникална колекция от новопридобити heritage автомобили.

Погледнете по-долу за по-подробна информация или посетете уебсайта Heritage Driving, за да направите резервация.

НОВИЯТ ДОМ НА HERITAGE DRIVING

Представете си, че ви се предоставя възможност да управлявате някои от емблематичните модели Jaguar в нашата колекция. А сега спрете да си представяте. Вместо това посетете новото ни тестово съоръжение, разположено на площ 200 акра във Фен Енд, Уоруикшир, където ще можете да вземете участие в изключително вълнуващо шофиране - и да управлявате някои от най-красивите и възхитителни автомобили в богатата история на Jaguar. Можете да избирате измежду изумително бързи модели, произвеждани в период от 60 години. При нас има всичко - от следвоенни състезателни автомобили и шампиони на Льо Ман до по-новите спортни седани и високоскоростни Gran Turismo.

ПРИСТИГАТЕ И ШОФИРАТЕ

Предлагат се широк набор от пакети за шофиране, които ви дават възможност да изживеете желаната епоха или да се впуснете на пътешествие през историята на Jaguar чак до героите на нашето съвремие, като модела F‑TYPE Coupé R. Вижте по-долу за примерни пакети.

ЗАПЕЧАТАЙТЕ ИЗЖИВЯВАНЕТО В СНИМКИ

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ

Посетителите в дните на Jaguar’s Heritage Driving Experience ще имат и възможността да се насладят на ексклузивен преглед на изложбата "Съвършената десетка". "Съвършената десетка" е съставена от емблематични модели на Jaguar, подбрани от група видни експерти, между които главният дизайнер Ян Калъм, лорд Марч от фестивала "Goodwood" и вокалистът на AC/DC и запален почитател на Jaguar Брайън Джонсън. Селекцията включва супер редкия модел SS100 и единственият по рода си, безценен XJ13*.