Logo jaguar mobile

HERITAGE DRIVING

HERITAGE DRIVING - ТАМ, КЪДЕТО ЛЕГЕНДИТЕ ОЖИВЯВАТ

"Heritage Driving" е уникалната програма с изживявания за запалените почитатели на Jaguar. За първи път отваряме вратите (и оставяме ключа в контакта) към една уникална колекция от новопридобити heritage автомобили.

Погледнете по-долу за по-подробна информация или посетете уебсайта Heritage Driving, за да направите резервация.

НОВИЯТ ДОМ НА HERITAGE DRIVING

Представете си, че ви се предоставя възможност да управлявате някои от емблематичните модели Jaguar в нашата колекция. А сега спрете да си представяте. Вместо това посетете новото ни тестово съоръжение, разположено на площ 200 акра във Фен Енд, Уоруикшир, където ще можете да вземете участие в изключително вълнуващо шофиране - и да управлявате някои от най-красивите и възхитителни автомобили в богатата история на Jaguar. Можете да избирате измежду изумително бързи модели, произвеждани в период от 60 години. При нас има всичко - от следвоенни състезателни автомобили и шампиони на Льо Ман до по-новите спортни седани и високоскоростни Gran Turismo.

ПРИСТИГАТЕ И ШОФИРАТЕ

Предлагат се широк набор от пакети за шофиране, които ви дават възможност да изживеете желаната епоха или да се впуснете на пътешествие през историята на Jaguar чак до героите на нашето съвремие, като модела F‑TYPE Coupé R. Вижте по-долу за примерни пакети.

ЗАПЕЧАТАЙТЕ ИЗЖИВЯВАНЕТО В СНИМКИ

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ

Посетителите в дните на Jaguar’s Heritage Driving Experience ще имат и възможността да се насладят на ексклузивен преглед на изложбата "Съвършената десетка". "Съвършената десетка" е съставена от емблематични модели на Jaguar, подбрани от група видни експерти, между които главният дизайнер Ян Калъм, лорд Марч от фестивала "Goodwood" и вокалистът на AC/DC и запален почитател на Jaguar Брайън Джонсън. Селекцията включва супер редкия модел SS100 и единственият по рода си, безценен XJ13*.