• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

Информация за Jaguar

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА C-X17 CONCEPT?

C-X17 Concept е първият концептуален спортен кросоувър на Jaguar, съчетаващ изкусителния дизайн и интелигентната динамика, с които се слави Jaguar, като същевременно предоставя ползите от уверената позиция на водача в кросоувър и високи нива на гъвкавост. Той демонстрира изцяло новата интелигентна алуминиева архитектура на Jaguar, като автомобилите, изградени върху нея, са предназначени да предоставят водещо в класа качество, издръжливост и надеждност.

През януари 2015 г. бе потвърдено производството на модела F‑PACE на Jaguar. Използващ за основа C-X17 Concept, този нов високоскоростен кросоувър е най-новото попълнение в нашето динамично и изкусително родословие.

C-X17 - ОТ ЗАМИСЪЛ ДО ПРОИЗВОДСТВО

Изключително усъвършенстваната модулна архитектура с високо съдържание на алуминий на Concept осигурява гъвкавостта да се създаде превъзходна гама от модели, без да се правят компромиси с уникалния характер, дизайна, динамиката на автомобила, работните му характеристики и лукса, с които се слави Jaguar.

Първият сериен Jaguar, създаден върху изцяло новата архитектура, ще бъде пуснат в продажба през 2015 г. Този нов средноразмерен премиум спортен седан ще бъде задвижван от двигатели с широк спектър от капацитети и мощности, до един предоставящи вдъхновяваща динамика и предлагащи последните иновации в технологиите за икономия на гориво, без да се жертва добрата управляемост на автомобила.

ТРИ ВЪЗХИТИТЕЛНИ РАЗЦВЕТКИ

C-X17 Concept бе представен на света в три поразяващи разцветки: Caesium Blue, Liquid Aluminium и Liquid Gold.

НОВАТА НИ ПОСОКА ПРИВЛИЧА НОВИ ВОДАЧИ

Представена за първи път във Франкфурт, последвана от премиери в Дубай и Лос Анджелис със своя поразителен екстериор в цвят Liquid Aluminium, супер луксозната версия на C-X17 Concept в разцветка "Liquid Gold" направи своя дебют в Китай.

1. ФРАНКФУРТ - 10-И СЕПТЕМВРИ 2013

Дебют във Франкфурт на 10-и септември 2013, C-X17 Concept в разцветка Caesium Blue.

2.ДУБАЙ - 6-И НОЕМВРИ 2013

Дебют в Дубай на 6-и ноември 2013, C-X17 Concept в разцветка Liquid Aluminium.

3.ДЕБЮТ В ЛОС АНДЖЕЛИС - 19-И НОЕМВРИ 2013

Дебют в Лос Анджелис на 19-и ноември 2013, C-X17 Concept в разцветка Liquid Aluminium.

4.ДЕБЮТ В ГУАНДЖОУ - 20-И НОЕМВРИ 2013

Дебют в Гуанджоу на 20-и ноември 2013, C-X17 Concept в разцветка Liquid Gold с адаптиран дизайн на интериора и технологии.

ИНТЕЛИГЕНТНА ВЪТРЕШНОСТ

Салонът на C-X17 Concept съчетава иновативни интерактивни технологии със съвременен вариант на традиционните висококачествени материали и британско майсторство, за да постигне истински лукс и изтънченост. Приканващият дизайн и цялостната улеснена използваемост на интериора, заедно с неговата многофункционалност (включително просторния багажник) означава, че той е едновременно подходящ за цялото семейство и вълнуващ за водача.

УСЪВЪРШЕНСТВАНИ ТЕХНОЛОГИИ

1 ЗАДНО ЗАДВИЖВАНЕ

В условия на нормално сцепление интелигентната система със задвижване на всички колела на C-X17 Concept осигурява тяга на задните колела. Този подход е уникален за сегмента на спортните кросоувъри и спомага за осигуряването на прочутото удоволствие от динамичното шофиране на Jaguar. Системата постоянно следи пътната настилка, за да осуети и реагира своевременно на поднасяне на колелата, за по-голяма увереност на водача и подобрена стабилност на автомобила в условия на слабо сцепление.

2 TORQUE VECTORING

Осигуряваща на водача още по-голям контрол и подобрено завиване, системата Torque Vectoring by Braking (TVbB) помага на автомобила да поддържа желания курс и намалява вероятността от презавиване.

3 ПРЕДУПРЕДИТЕЛНА СИСТЕМА ПРИ ИЗЛИЗАНЕ ОТ АВТОМОБИЛА

За да осигури безопасността на всички пътници, докато отварят вратите на автомобила, C-X17 Concept е снабден с Предупредителна система при излизане от автомобила. Тази усъвършенствана помощна система за активна безопасност предупреждава за приближаващи обекти, които може да са скрити в "мъртвата точка" на видимост на пътниците.

4 ИКОНОМИЯ НА ГОРИВО

Вдъхновяваща динамика, управляемост и отлична икономия на гориво. C-X17 Concept предлага набор от силови агрегати с различни капацитети, включително ново семейство високопроизводителни и ефективни четирицилиндрови бензинови и дизелови двигатели. C-X17 Concept притежава водеща в класа икономичност и ниски CO2 емисии, благодарение на високоефективните си двигатели и изцяло новата интелигентна алуминиева архитектура.