• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

Информация за Jaguar

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

Почтеност

Ние вярваме, че един бизнес трябва да се ръководи по честен, почтен и прозрачен начин. Всичко, което правим, трябва да издържи проверката на обществения контрол.

Разбиране

Уважение, съчувствие и хуманност: ние държим на своите клиенти и колеги от цял свят.

Върхови постижения

За нас изразът "достатъчно добър" никога не е достатъчен. Стремим се към възможно най-високите стандарти по отношение на работата ни и на качеството на нашите автомобили, продукти и услуги.

Единство

Успехът е резултат от изграждането на крепки, взаимно изгодни отношения с нашите колеги, партньори и клиенти по цял свят.

Отговорност

Винаги сме отговорни към страните, общностите и местата, където работим. Нашата цел е да се погрижим всички да извлекат полза от сътрудничеството си с нас.

"Страстта и отдадеността на нашите служители е ключова движеща сила за нашия успех."
Д-р Ралф Шпет - Главен изпълнителен директор на Jaguar Land Rover