• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА JAGUAR

БИЗНЕСЪТ НА JAGUAR

Вече над 90 години ние разширяваме границите на възможното, вдъхновени от нашия основател, сър Уилям Лайънс. Той е настоявал всеки автомобил, произведен от компанията, да съчетава работни характеристики и красота, които нямат равни на себе си. Безкомпромисната му визия наложи нови стандарти, които следваме и в наши дни.

Продължаваме тази традиция с пускането в производство на новия F‑TYPE. Този съвършен двуместен спортен автомобил е продължение на почитаното родословие, започнало с C, D и E-Type. Последният е непреходна икона, смятан все още за най-красивия автомобил в света и оформил пазара, който F‑TYPE завладява отново в наши дни.

ДНК-то на Jaguar е мигновено разпознаваемо в моделите от цялата гама - личат си изчистените линии, които не може да сбъркате с друг автомобил и които се наблюдават във всичките ни модели. Пъргави и мощни, елегантни и изкусителни, самоуверени и инстинктивни: всички тези качества намират своето изражение в нашите автомобили.

Като компания Jaguar прелива от живот. Гордеем се с ролята ни в световната и британската икономика - създаваме хиляди работни места, като същевременно се стремим към върхови постижения в автомобилостроенето във Великобритания и по целия свят. С дълбока решимост да бъдем верни на основополагащите си принципи, Jaguar ще остане в авангарда на автоиндустрията за луксозни автомобили за години напред.

Корпоративни ценности

За да бъдем сигурни, че винаги ще изпълняваме обещанията си, всички служители в Jaguar изповядват тези простички, но ефективни ценности.

Качество, надеждност и сигурност

Научете как безопасността, качеството, надеждността и сигурността са заложени във всеки автомобил на Jaguar.