Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • Jaguar E-PACE

  Очаквайте скоро - първият компактен SUV на Jaguar


 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

XJ PORTFOLIO SWB

XJ Portfolio предлага възможността за по-голяма персонализация и още по-отличителен интериорен дизайн.
МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ (3.0 V6)

340 к.с.
700 Нм

УСКОРЕНИЕ

5,7 секунди 0-100 км/ч

МАКСИМАЛНА СКОРОСТ

250 км/ч

Изберете динамика, осигурена от подобрен 3,0-литров дизелов двигател с турбокомпресор с 300 к. с. Или пълна мощност от 3,0-литров бензинов двигател V6 с компресор суперчарджър с 340 к. с., който се предлага както със задвижване на задните колела, така и със задвижване на всички колела.

Разгледайте модели с дълго междуосие Запазете тест драйв

УНИКАЛЕН ИНТЕРИОРЕН СТАЙЛИНГ НА XJ

Седалки с тапицерия от мека, зърнеста, перфорирана, ватирана кожа в цвят Navy с контрастен шев в цвят Ivory, облицовка на горната част на арматурното табло в цвят Navy, облицовка на тавана от велур в цвят Ivory и фурнир в цвят Figured Ebony.

FULL LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ С АДАПТИВНИ СВЕТЛИНИ С АСИСТЕНТ ЗА АВТОМАТИЧНИ ДЪЛГИ СВЕТЛИНИ*

Свеждащи до минимум консумацията на енергия и подобряващи видимостта, енергийно ефективните full LED предни фарове на XJ са проектирани за оптимален комфорт с изключително плавен светлинен лъч. Адаптивното осветление се настройва спрямо движенията на волана, за да освети по-силно завоите, докато Асистентът за автоматични дълги светлини засича приближаващи автомобили и автоматично избира къси или дълги светлини.

*Допълнителна характеристика

Разгледайте технологиите в автомобила

АУДИО СИСТЕМА MERIDIAN (825W)*

825-ватовата цифрова аудио система със съраунд звук Meridian използва 20 високоговорителя, включително субуфер с двойна намотка, постигайки 7,1-канален съраунд звук. А ексклузивната Trifield™ технология на Meridian осигурява перфектно стерео изображение за всеки пътник, независимо от местоположението му в автомобила.

*Допълнителна характеристика

Разгледайте технологиите в автомобила

ЧЕТИРИЗОНОВ КЛИМАТРОНИК

Настройте подходяща температура за вас и за пътниците ви с двузоновия или четиризоновия климатроник, който включва филтър за твърди частици и миризми, контрол на влажността и автоматично предпазване на стъклата от замъгляване.

Разгледайте технологиите в автомобила

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МОДЕЛА XJ PORTFOLIO

Разгледайте техническите характеристики на XJ Portfolio на Jaguar.

Вижте техническите характеристики на XJ

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ СВОЯ МОДЕЛ

Създайте перфектния XJ, който отговаря на вашия стил на шофиране, стил на работа и стил на живот.

Конфигурирайте свой XJ