Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

 • Jaguar E-PACE

  Изцяло новият E-PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

XJ PORTFOLIO LWB

XJ Portfolio предлага възможността за по-голяма персонализация и още по-отличителен интериорен дизайн.
МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ (3.0 V6 AWD)

340 к.с.
450 Нм

УСКОРЕНИЕ

6.4 секунди 0-100 км/ч

МАКСИМАЛНА СКОРОСТ

250 км/ч

Изберете динамика, осигурена от 3,0-литров дизелов двигател с турбокомпресор с 300 к. с. Или безспорна мощност от 3,0-литров бензинов двигател V6 с компресор суперчарджър и 340 к.с.

РАЗГЛЕДАЙТЕ МОДЕЛИ СЪС СТАНДАРТНО МЕЖДУОСИЕ КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

УНИКАЛЕН ИНТЕРИОРЕН СТАЙЛИНГ НА XJ

Седалки с тапицерия от мека, зърнеста, перфорирана, ватирана кожа в цвят Ebony с контрастен шев в цвят Ivory, облицовка на горната част на арматурното табло в цвят Ebony, облицовка на тавана от велур в цвят Ivory и фурнир в цвят Gloss Figured Ebony.

FULL LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ С АДАПТИВНИ СВЕТЛИНИ С АСИСТЕНТ ЗА АВТОМАТИЧНИ ДЪЛГИ СВЕТЛИНИ*

FULL LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ С АДАПТИВНИ СВЕТЛИНИ С АСИСТЕНТ ЗА АВТОМАТИЧНИ ДЪЛГИ СВЕТЛИНИ*

Свеждащи до минимум консумацията на енергия и подобряващи видимостта, енергийно ефективните full LED предни фарове на XJ са проектирани за оптимален комфорт с изключително плавен светлинен лъч. Адаптивното осветление се настройва спрямо движенията на волана, за да освети по-силно завоите, докато Асистентът за автоматични дълги светлини засича приближаващи автомобили и автоматично избира къси или дълги светлини.

*Допълнителна характеристика

АУДИОСИСТЕМИ MERIDIAN™

Изпитайте избора си на музика с повече яснота и прецизност от всякога, благодарение на превъзходните автомобилни аудио технологии на Meridian. Изберете от 3 различни аудиосистеми Meridian, които осигуряват музика като на концерт във вашия Jaguar. Иновативни технологии като двуканален субуфер, алгоритъм за корекция в купето, дигитален дитъринг и обработка на цифрови сигнали (DSP) гарантират автентичен hifi звук в автомобила за всичките ви пътувания.

РАЗГЛЕДАЙТЕ MERIDIAN

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МОДЕЛА XJ PORTFOLIO

Разгледайте техническите характеристики на XJ Portfolio на Jaguar.

ВИЖТЕ ТЕХНИЧЕСКИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА XJ

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ СВОЯ МОДЕЛ

Създайте перфектния XJ, който отговаря на вашия стил на шофиране, стил на работа и стил на живот.

РАЗГЛЕДАЙТЕ АКСЕСОАРИТЕ