Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   
   
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

XJ

Новият XJ е върховният седан на Jaguar - перфектната комбинация от свръхмодерни технологии, спортна динамика и пищен лукс.
CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 149

РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл л/100 км

От 5,7

XJ дава нова дефиниция за луксозен автомобил. Той представлява драматична комбинация от красота, лукс и мощност. Осигурява пъргавина и свежо динамично изживяване при шофиране. За пътника купето предоставя пространство за изпъване и релакс.

XJ има full LED предни фарове и задни светлини, както и InControl Touch Pro като стандартно оборудване, заедно с редица други подобрения както отвътре, така и отвън.

Нито един автомобил не изглежда и не създава усещане като XJ.

Запазете тест драйв

Разгледайте ИНТЕРИОРА НА XJ

Седалки с тапицерия от зърнеста кожа Bond в цвят Cashew, облицовка на горната част на арматурното табло в цвят Truffle, облицовка на тавана в цвят Ivory Morzine, фурнир в цвят Satin Rosewood и мокетни подови покрития в цвят Truffle.

Разгледайте интериора

СТАНДАРТНО ИЛИ ДЪЛГО МЕЖДУОСИЕ

Със стандартно (SWB) или дълго междуосие (LWB), всеки XJ е перфектната среда за работа или удоволствие. Моделите с LWB имат и над един метър пространство за краката и уникална возия като при лимузина с модифицирани настройки на въздушното окачване за още по-голям комфорт.

ВЪЛНУВАЩ ДИЗАЙН

ВЪЛНУВАЩ ДИЗАЙН

Увереният стайлинг на XJ включва внушителна изправена предна решетка с мрежести детайли, мощни full LED предни фарове и грабващи окото LED задни светлини с отличителна графика с тънки линии. Мощният характер на XJ е отразен в ниската, широка стойка и издължената, стегната средна линия.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА
ВЪТРЕШНО СПОКОЙСТВИЕ

ВЪТРЕШНО СПОКОЙСТВИЕ

Изключително луксозен, интериорът на XJ притежава качество на изработката, което го отличава от останалите. Вие не просто пътувате в XJ, вас ви транспортират до друго място.

Разгледайте интериора
МОЩНИ, ОТКЛИКВАЩИ, ИНТЕЛИГЕНТНИ

МОЩНИ, ОТКЛИКВАЩИ, ИНТЕЛИГЕНТНИ

Всички двигатели на XJ предлагат изключително съчетание на динамика, финес и икономичност. Гамата предлага избор между дизелов двигател V6 с турбокомпресор или четири бензинови двигателя. Бензиновите двигатели включват 2,0-литровия, 4-цилиндров двигател с турбокомпресор и 240 к.с., 3,0-литровия двигател V6 с компресор суперчарджър и мощния 5,0-литров двигател V8 с компресор суперчарджър и 550 к. с. на XJR. Всички двигатели са оборудвани с интелигентната система Stop/Start за още по-голяма икономия на гориво и по-ниски СО2 емисии на XJ.

Вижте усещането при шофиране
КРАСОТА, СИЛА И ПЪРГАВИНА

КРАСОТА, СИЛА И ПЪРГАВИНА

Изцяло алуминиевата конструкция на XJ е не само здрава и твърда, но и изключително лека. Занитено и без нито един заваръчен шев, 100% алуминиевите шаси тип монокок и структура на каросерията превръщат този автомобил в един от най-леките в класа. Отличното съотношение мощност/тегло подобрява всички аспекти на динамиката, а конструкцията тип монокок осигурява по-голяма здравина за по-добро управление, както и отлична безопасност.

Вижте усещането при шофиране
ДОБРЕ СВЪРЗАНИЯТ АВТОМОБИЛ

ДОБРЕ СВЪРЗАНИЯТ АВТОМОБИЛ

Jaguar отвеждат идеята за свързания автомобил на по-високо ниво - свръхмодерната система InControl Touch Pro е стандартна за всеки автомобил XJ. Тя включва 8-инчов сензорен екран в централната конзола и 12,3-инчов TFT инструментален клъстер с висока резолюция и възможност за персонализация с лесен за ползване интерфейс. Други иновативни характеристики включват интуитивна навигационна система, която "научава" обичайните ви маршрути, и твърд диск с капацитет от 10GB за съхранение на лични медийни файлове.

Разгледайте технологиите в автомобила
ДИНАМИКА И ЛУКС НА XJR

ДИНАМИКА И ЛУКС НА XJR

XJR съчетава динамиката на суперавтомобил с най-високите нива на майсторска изработка. От 5,0-литровия двигател V8 с компресор суперчарджър и 550 к. с. и усъвършенстваните технологии за шофиране, до характерния R стайлинг и съвременен интериор, той е върховото въплъщение на спортен лукс.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАМАТА

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАМАТА

Разгледайте серията XJ и открийте перфектната за вас комбинация от динамика, управление и комфорт.

XJ СЪС СТАНДАРТНО МЕЖДУОСИЕ
XJ С ДЪЛГО МЕЖДУОСИЕ

XJ СЪС СТАНДАРТНО МЕЖДУОСИЕ