Logo jaguar mobile
 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Без съмнение Jaguar. Увереният дизайн на изцяло новия XF откроява модела от останалите. Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  XJ е въодушевяващо съчетание на мощност, красота и финес. XJ е идеалният автомобил независимо дали сте в настроение да шофирате или да се изтегнете, да релаксирате и да оставите друг да управлява автомобила.
   
   

 • Jaguar E-PACE

  Очаквайте скоро - първият компактен SUV на Jaguar


 • JAGUAR F-PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • JAGUAR F-TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F-TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR I‑PACE CONCEPT

  Представяме Ви концепта I-PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.
   

XJ

Новият XJ е върховният седан на Jaguar - перфектната комбинация от свръхмодерни технологии, спортна динамика и пищен лукс.
CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 149

РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл л/100 км

От 5,7

XJ дава нова дефиниция за луксозен автомобил. Той представлява драматична комбинация от красота, лукс и мощност. Осигурява пъргавина и свежо динамично изживяване при шофиране. За пътника купето предоставя пространство за изпъване и релакс.

XJ има full LED предни фарове и задни светлини, както и InControl Touch Pro като стандартно оборудване, заедно с редица други подобрения както отвътре, така и отвън.

Нито един автомобил не изглежда и не създава усещане като XJ.

Запазете тест драйв

Разгледайте ИНТЕРИОРА НА XJ

Седалки с тапицерия от зърнеста кожа Bond в цвят Cashew, облицовка на горната част на арматурното табло в цвят Truffle, облицовка на тавана в цвят Ivory Morzine, фурнир в цвят Satin Rosewood и мокетни подови покрития в цвят Truffle.

Разгледайте интериора

ОФИЦИАЛНО ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН

XJ получи най-високата оценка в проучването на Strategic Vision Inc. Total Quality ImpactTM за Качество в сегмента на луксозните автомобили за 2016г. Обширното изследване измерва цялостното представяне на модела, при което собственици са попитани да оценят всички фази от покупката през притежанието до шофирането на автомобила. То покрива всичко от надеждност през удоволствие от управлението до склонност към повторна покупка. Горди сме, че XJ беше оценен като "изключителен" от най-доброто жури за една кола - собствениците.

СТАНДАРТНО ИЛИ ДЪЛГО МЕЖДУОСИЕ

Със стандартно (SWB) или дълго междуосие (LWB), всеки XJ е перфектната среда за работа или удоволствие. Моделите с LWB имат и над един метър пространство за краката и уникална возия като при лимузина с модифицирани настройки на въздушното окачване за още по-голям комфорт.

ВЪЛНУВАЩ ДИЗАЙН

Увереният стайлинг на XJ включва внушителна изправена предна решетка с мрежести детайли, мощни full LED предни фарове и грабващи окото LED задни светлини с отличителна графика с тънки линии. Мощният характер на XJ е отразен в ниската, широка стойка и издължената, стегната средна линия.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА

ВЪТРЕШНО СПОКОЙСТВИЕ

Изключително луксозен, интериорът на XJ притежава качество на изработката, което го отличава от останалите. Вие не просто пътувате в XJ, вас ви транспортират до друго място.

Разгледайте интериора

МОЩНИ, ОТКЛИКВАЩИ, ИНТЕЛИГЕНТНИ

Всички двигатели на XJ предлагат изключително съчетание на динамика, финес и икономичност. Гамата предлага избор между дизелов двигател V6 с турбокомпресор или четири бензинови двигателя. Бензиновите двигатели включват 2,0-литровия, 4-цилиндров двигател с турбокомпресор и 240 к.с., 3,0-литровия двигател V6 с компресор суперчарджър и мощния 5,0-литров двигател V8 с компресор суперчарджър и 550 к. с. на XJR. Всички двигатели са оборудвани с интелигентната система Stop/Start за още по-голяма икономия на гориво и по-ниски СО2 емисии на XJ.

Вижте усещането при шофиране

КРАСОТА, СИЛА И ПЪРГАВИНА

Изцяло алуминиевата конструкция на XJ е не само здрава и твърда, но и изключително лека. Занитено и без нито един заваръчен шев, 100% алуминиевите шаси тип монокок и структура на каросерията превръщат този автомобил в един от най-леките в класа. Отличното съотношение мощност/тегло подобрява всички аспекти на динамиката, а конструкцията тип монокок осигурява по-голяма здравина за по-добро управление, както и отлична безопасност.

Вижте усещането при шофиране

ДОБРЕ СВЪРЗАНИЯТ АВТОМОБИЛ

Jaguar отвеждат идеята за свързания автомобил на по-високо ниво - свръхмодерната система InControl Touch Pro е стандартна за всеки автомобил XJ. Тя включва 8-инчов сензорен екран в централната конзола и 12,3-инчов TFT инструментален клъстер с висока резолюция и възможност за персонализация с лесен за ползване интерфейс. Други иновативни характеристики включват интуитивна навигационна система, която "научава" обичайните ви маршрути, и твърд диск с капацитет от 10GB за съхранение на лични медийни файлове.

Разгледайте технологиите в автомобила
ДИНАМИКА И ЛУКС НА XJR

ДИНАМИКА И ЛУКС НА XJR

XJR съчетава динамиката на суперавтомобил с най-високите нива на майсторска изработка. От 5,0-литровия двигател V8 с компресор суперчарджър и 550 к. с. и усъвършенстваните технологии за шофиране, до характерния R стайлинг и съвременен интериор, той е върховото въплъщение на спортен лукс.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАМАТА

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАМАТА

Разгледайте серията XJ и открийте перфектната за вас комбинация от динамика, управление и комфорт.

XJ СЪС СТАНДАРТНО МЕЖДУОСИЕ
XJ С ДЪЛГО МЕЖДУОСИЕ

XJ СЪС СТАНДАРТНО МЕЖДУОСИЕ